/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +30 -49
    amk.
    öncelikle şu konuya açıklık getireyim. şizofren falan değilim. hepiniz gibi normal bi insanım ama bu oruspu periler benim pgibolojimi bozdu.

    evet bildiğiniz gibi teleskopla tüm gün bunların kapısını gözlüyorum. peri olduklarını biliyorum ama neden bunu sürekli yapıyorum anlamış değilim.

    birde karım suzan var.bu gerizekalıya anlatamıyorum iş arkadaşı betüşün peri olduğunu. yemin ederim kafayı yiyecem.

    ha neden bu taş gibi suzanı hiç becermediğimi soracak olursanız periler yüzünden aramız bozuk.tam gibiş esansında aklıma geliyorlar ve suzana anlatınca herşey tak oluyor amk.

    hayır anlamıyorum diğer tüm insanlar nasıl bu oruspu perileri farketmiyorlar amk. kollarını bi sallıyorlar şıp kayboluyorlar.

    hadi herkesi geçtim bu sadık mal mı amk? karısı betüş evden çıkıyor, daha kapı önünden bi sihirle uçuyo gidiyo amk.olm insan bi pencereden karısının arkasına falan bakar değil mi?
    onu geç yatakta giberken bu periler parlamaz mı normalde amk?

    birde şu köpek taci ve dududan nasıl zenci kız çıkmış anlamış değilim amk. bu dudu denen oruspu kesin zenci biriyle aldattı amk. birde zavallı taci yi köpek etmiş kendisini aldattı diye.bak bak bak.hem kendin aldat hemde taciyi köpeğe çevir.

    ve bu zenci kız edanın karnında toprak denen bir velet var. anasının karnından kaçıp her taku yiyor amk.
    perilerden daha ilginç olanı bu kızın anasının karnından kaçıp gitmesi.

    en acı olanda bu bildiklerimi benden başka kimseyi inandıramıyorum amk.

    son olarak tüm perilerin amk...
    ···
   tümünü göster