/i/Nostalji

eski değil eskiyemeyen konular
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +10 -1
    ben bu oyunu sadece bir kere oynadım yanlış duymadınız bir kere neyse anlatıyım..
    ilk çıktığı zamanlar işte bende pc ye indirdim kurdum ettim üye oldum heyecanlıyım. videolarını izliyorum felan.. herneyse oyuna giriş yaptım karakter vs vs işlemleri tamamladım tamam dedim oynayacam artık etraf bayağı kalabalık bir yerdeyizde nerde bilmiyorum.. ogrenmeye calısıyorum vs. level atlamaya başladım hops geldimi bana görevler bir kız var akşam yemeğinde baba ma ne yapıyım git oğren diyor iyi dedim öğrenelim ne olacaksa gittim babasına bey amca ne istiyorsun yemekte kızın soruyor beni yolladı sana adam demezmi..
    yok gergedan boynuzundan yapılmış yok köpek sütü yok daha bacağı ( tabi hatırlamıyorum salladım) neyse tekrar kızına gittim kızı demez mi bana eee babam ne istiyor yemekte 3 tane şıktan seç.. ulan düşünüyorum düşünüyorum neydi bunlar bakıyorum bakıyorum 3 seçenekte birbirinden saçma neyse dedim ya sallayım bari ne olacaksa olsun birini seçtim yanlış dedi e ulan yanlış olduğunu biliyon beni niye uğraştırıyon doğrusunu yap banada ödülümü ver yok git bi daha sor anlamamışsın dedi anlamam tabi hayatımda görmedim öyle şeyler ulan dedim tamam gideyim tekrar gittim..
    bey amcaya böyle böyle 3 kere felan gittim geldim gittim geldim yok abi o yemeği bir türlü kararlaştıramadık dedim yeter ya ben yemek yemeye gidiyorum alt f4 ümü yaptım ve o gündür bu gündür ilk ve son anım budur saygılar..
    ···
    1. 1.
      +1
      En son şık
      ···
    2. 2.
      0
      En son şık
      ···
    3. 3.
      +2
      Acılı av eti ve lahana falandi lan ben hatırlıyorum birazını :D
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster