/i/Bahis

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +39 -26
    Eyw zengin oldum o.rospu çocuğu

    Edit: kardeşim emek verilmeden kazanılan paradan hayır gelmez buna canlı şahitlik ettim siz daha laga luga yapıyosunuz çok şükür halimize demek varken neden haram yolu seçiyorsunuz Allah çalışana zaten veriyor
    ···
    1. 1.
      0
      peki günah değil mi
      ···
    2. 2.
      +1 -2
      hiçbir zaman paralı bir insan olamayacaksınız pis fakirler. asla her istediğiniz giyeceği alamayacaksınız, asla canınızın çektiği her şeyi yiyemeyeceksiniz, asla iyi eğitim veren liselerde üniversitelerde okuyup herkesin gıpta ettiği üst düzey bir birey olamayacaksınız, asla saygıdeğer bir meslek edinip itibarlı şirketlerin iyi pozisyonlarında bir iş sahibi olamayacaksınız, asla fotoğraflarda görüp imrendiğiniz o otomobilleri satın alamayacaksınız, asla hayallerinizdeki gibi bir kız arkadaş edinemeyeceksiniz, asla vize alıp yurtdışına çıkamayacaksınız, kısacası sefalet içinde sürüne sürüne yaşayıp beş para etmez taktan hayatınızı sonlandıracaksınız.

      o yapacağınız üç kuruşluk kuponlar da sizi bu hayattan kurtaramayacak. 3 alıp 5 kaybedeceksiniz. çünkü siz doğuştan itibaren hayatın sillesini yemeye başlamış, her daim kaybetmeye mahkum, aciz, ezik ve zavallı mahluklarsınız. zenginlerin parasına para katması için emeği sömürüldükçe sömürülen, haftanın 6 günü en az 8 saat çalışan modern kölelersiniz. böyle yaşayıp gitmeye mahkumsunuz çünkü bunu değiştirmeye yetecek ne maddi ne de manevi güce sahipsiniz. nihohahahahahahahah.
      ···
      1. 1.
        +2
        Sevdiğin kadın da seni seviyorsa ve işler tıkırındaysa hayat güzel be genç kardeşim. Umarım ileride sana da nasip olur.

        Unutma, para, nüfuzlu bir iş, güzel bir araba... Bunlar sadece hayatın süsü. Içinde huzur ve kalbinde biraz da olsa sevgi varsa güzel bir hayatın vardır zaten.

        Bütün bu saydıklarını elde etmek için uğraşmak, işte paranın kölesi olmak budur bence.

        En iyi arabayı alacağına biraz daha ucuzunu alıp o arabayla tatile çık mesela. Ya da işinde çok yükselmek için yıllar harcamak yerine biraz daha az yükselip ailenle vakit geçir.

        Sevgini sevdiklerinle paylaş egona hırsına yenik düşme. Mutlu ol.
        ···
      2. 2.
        -1
        züğürt tesellisi xd
        ···
    3. 3.
      0
      Mertcan valla kendini ne güzel tanıttın jssjsjsjs
      ···
    4. 4.
      0
      Amk malları fakir olduğu mu kim söyledi
      ···
    5. 5.
      0
      Çok boşsunuz amk allah çalışana veriyo görüyoz çalışana veriyo koca bi yannan seti kazandınız tebrikler cennette cehennemde burası amkk salakları
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster