/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    0
    selamünaleyküm.
    Beyler sadede geleyim arkadaşlarımın beni kullandığını düşünüyorum ama size de olan biteni anlatıp yorumunuzu almak isterim.

    tekrar ygs ye hazırlanıyorum. Geçen seneden farklı olarak bu sene dershaneye gitmek istedim. yaz sonu başladım.
    kimseyi tanımıyorum insan yeni ortamda tanıdık bir sima aramıyor değil. Derken, muhabbetimin aynı ortamda bulunmuslugum olup samimiyetimin olmadığı üç kişilik bi arkadaş grubuyla karşılaştım.

    Kişiliklerini az çok biliyor çoğu hal hareketlerini tasvip etmiyordum. Kontrolüm dışında bu insanlarla arkadaşlığımız gelişti.
    "kardeşim" muhabbetlerine girdiler. benim de bir tak huyum var ki.. bana zararı dokunmayan adamı kolay kolay incitmem. Lan dedim belki sıcak kanlı insanlardır on yargılı yaklaşma samimiyetlerindendir.
    dershaneye her gidişimde bir paket sigaramı alırım. param olmasa bile prestige veya o tarz sigara almam. hiç içmem otlanmam da. ama alıyorum gidiyorum.

    ben gelene kadar bu adamlar kantinde oturup masasına bi kahve bir çay indirmeyen. püfür püfür prestige leri içen insanlar ben gelince

    "Bu sigara tak gibi seninkinden versene."
    "Acıktık da yanımızda para yok bir şeyler alsana"
    "Hastayım bozuk vardır sende ya bi çay içelim boğazım ağrıyor"
    "bana ..TL versene. borç ama bak" (asla geri dönmez)
    bu moddalar.
    ben Winston içiyorum her gün de alırım bir paket. içinden altı dal ya içiyorum ya içmiyorum eve gittiğimde iki dal kalmış oluyor yada olmuyor bile. Cimri gibi bi imaj yarattım belki ama bu bir değil iki değil rutine bağlandı. Ne diyorsunuz beyler ne yapmalıyım?
    ···
   tümünü göster