/i/Devlet

  1. 1.
    +2
    Ne bizi yıkmaya nede bu ülkeyi bölmeye gücünüz yeter dıbına koduklarım. Siz ne kadar zarar vermeye çalışırsanız çalışın yinede bitiremeyeceksiniz bizi. Bizden bir tek kişi bile kalsa yine kurarırız egemenliğimizi. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Biz ki Şehadet için yarışan bir toplumuz.

    Allah inşallah banada nasip eder. Sizin bu patlamalarınız ne beni özel harekat olma hayalimden alıkoyar nede benim gibi düşünen binlerce vatan sevdalısını. Siz ki etek giyip dağlarda saklanan domuz sürüsünden başka birşey değilsiniz. Ama merak etmeyin biz ininize girer kafanıza sıkıp çıkmayı biliriz. Ne bizi durdurabileceksiniz nede bu ülkeyi bölebileceksiniz.

    Vazgeçin. Çünkü elinize şehit kanından başka hiçbirşey geçmeyecek. Gün gelecek o parmaklarınızla şehit ettiklerinizin hesabını vereceksiniz. intikam daimdir. Hiçbirşeyi unutmayacağız. Bunu yanınıza da bırakmayacağız.

    Pkk sempatizani itlere sesleniyorum hepiniz bir gün hesap vereceksiniz. Sizin bedeniniz toprak altına girmedikçe biz bitmeyeceğiz. istediğiniz topraksa buyrun gelin altına girin. Kayseri patlamasında şehit olan askerlerime Allah tan rahmet ailelerine sabır diliyorum. Türkiyemizin başı sağolsun.

    Ne Mutlu Türküm diyene, diyebilene !
    ···
   tümünü göster