/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +160 -417
    O da Halkların Önderi Yoldaş Kemal'dir.

    Her zaman hukuktan, adaletten, saygıdan bahseden bu adamın yönetimi şüphesiz ki bizim refah seviyemizi arttıracaktır.

    Ülkenin en kritik zamanlarında bile yanlış giden bir şey olduğunda dile getirmekten korkmayan bu cesur insan asla duruşundan ve karakterinden vazgeçmemiştir.

    Ayrıca partisi içinde çok önemli isimler bulunduran Kılıçdaroğlu, ülkeyi bu zorlu süreçten en iyi şekilde çıkartabilecek güce sahiptir.

    Sayın Böke ile birlikte ekonomiye yeni bir soluk kazandıracak,
    Orta Doğu'daki zulme son verecek,
    Ülkedeki mağduriyetleri bitirecek,
    Terörizmi politika ile sonlandıracak,

    Bu adama ülkenin anahtarı teslim edilmelidir.

    Ne olursa olsun arkandayız Kemal Kılıçdaroğlu!

    EDiT: Yandaş medya yüzünden Kemal Kılıçdaroğlu'nu -tabiri caiz ise- öcü olarak gören kişilerin sayısı oldukça artmış. Kimse merak etmesin! Zamanı gelince Halkların Önderi Sn. Kemal Kılıçdaroğlu bu kötü gidişe son verecektir. Sizleri düşüncelerinizden dolayı suçlamıyorum; zira medyadaki algı operasyonlarının kurbanı olmuşsunuz. Bu algı elbet bir gün değişecektir.

    EDiT2: Olumsuz tepkiler fazla olduğu için ve mobilde olduğum için tek tek cevap vermek yerine buradan herkes için bir cevap yayınlıyorum;

    Halkların Önderi Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ve partisi CHP, günümüzde olması gereken en iyi noktada: tam ortada. Her dine, ırka ve düşünceye saygı göstermekle birlikte o alışılmış Kemalist CHP zihniyetinide değiştirip, partinin ufkunu açmıştır. (bu Atatürk 'ü sevmiyorlar demek değil)

    Vakti zamanı geldiğinde göreceksiniz ki, Kemal Kılıçdaroğlu'nun başında olduğu CHP, ülkedeki herkesin düşünce aynası olacaktır. Ülkenin içinde bulunduğu kaosu bitirecek, insanları saygı, sevgi, huzur, özgürlük ve refah içinde yaşayacaktır.

    (bkz: iv olric)
    ···
   tümünü göster