1. 51.
    +16 -7
    Halep için üzülen oruspu çocukları, turkiyede bomba patlayıp onca kişi şehit olunca sesleri çıkmıyor. Halep için yaptığınız yuruyuslerin birazinida şimdi yapsaniza yavsAK lar. Yok bunlar hükümete karşı ayaklanamaz çünkü suçlu olan patlama ölen kişiler!! Sizin zihniyetinizi gibeyim. Akşam haberlerde kanit olmadan ispat olmadan şunlar yaptı bunlar yaptı. Cezasını çekecekler falan filan ama ortada hiç bir gib yok.
    ···
    1. 1.
      +1
      Düşmanlıkla, ayaklanmayla alakası Yok, bilinclenin biraz bu sene kaçıncı patlayan bomba 20 olacak nerdeyse onca insan öldü Haberlerin karşısına geçip sadece yüzlerce şehit olan askerimiz için üzülüyoruz. Ha haber kanallarinada gelirsek veya gazetelere şehitlerimiz için 5-10dakikalik haberler yapıp unuttururken, Halep için tam gün yayın yaptılar. Ortada bir oyun dönüyor devletin şehit olan askerler için üzüldüğü falan yok kendi menfaatleri doğrultusunda ne gerekiyorsa onu yapıyorlar. Bize bombaları alıştırmalarına veya her gün 3-4 kişi şehit olup bunu haberlere sadece normal bir olaymis gibi yansıtmlarina izin vermeyelim. Olması gereken şeyleri direk düşman diye laf atmak doğru bir tabir değil. Umarım dediğimi anlamışsındir.
      ···
    2. 2.
      0
      Adamsın adamm.
      ···
    3. 3.
      0
      Eyw kardeşim de bunun gibi beyinsizler bunlardan da anlamıyor 2 haftada 60 şehit ne istifa eden ne bir sorumlu ortada, şuana kadar patlayan onca bombada, o kadar şehit olan kişi ama hiçbir sorumlu yok. Ulke tak yoluna gidiyor hala gelmişler devleti kotuleme, yok amerikanin oyunları, yok pkk bizi gazliyor devlete karşı, gibim böyle düşünen beyinleri, ne yapalım patlayan patlasin ölen ölsün, diye giblemeyelimmi hiçbirşeyi.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster