/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +42
    Yanımdaki hatunun bana doğru döndüğünden kaynaklanmış olacak ki muhabbet kuracak gibiydi. Birazcık süzdükten sonra kendimi tanıttım. Gözleri ve saçları muhteşemdi. oda bana karşılık verip kendini tanıttı. el sıkıştık. Biraz zaman geçtikten sonra, Muhabbeti bayağı koyulaştırmıştım. Hatunun gözü parada olsa eyvallahı çoktan çekecektim ama parada pulda gönlü yoktu. Bunu birsonraki siparişleri verirken şimdiki de benden demiş olmasıyla anladım. ilkten kabul etmesem de herşey karşılıklıdır diye atlayınca kabul ettim. Garip olmasına rağmen çok ilgi çekici bir kızdı.

    Gece daha yeni başlıyordu, tüm zamanımı aynı mekanda geçiremezdim, aynı hatunla geçirebilirdim orası ayrı .. Hesabı ödeyip kalktım o bana doğru bi işaret yaptı nereye gidiyorsun diye sorarmışçasına..
    Bodruma daha yeni geldim, bir bara yapışıp kalmak istemiyorum deyince, bende senle gelebilir miyim hem ben buralıyım seni az çok gezdiririm dedi. Tabiki neden olmasın dedim. 1 dakika deyip oda hesabı ödedi ve benimle geldi. Sahile indik. Bir çift sevgili plaj voleybolu oynuyorlardı. Yanımdaki hatuna Sever misin diye sorduğumda bayılırım diye cevap karşılığı aldım. Voleybol oynayan sevgililerin yanına gidip bizi de almalarını söyleyince, ingilizce birşeylerle karşılık verdiler. Hasgibtir. Rezil olmuştum. ingilizce bilmiyordum gibtiğim yerinde. Hatun suratıma bakıp gülümsedi ve olgunlukla voleybol oynayan çiftlere ingilizce bizde oynayabilir miyiz diye sordu. Kabul ettiler.

    Ben o gece voleybol oynadım ama nasıl bir oynayış içine sıçmıştım ortalığın, hatuna rezil oldum diye böyle yaparak daha da rezil olma yolunda ilerliyordum. Birazcık kendime çeki düzen vermeye çalışarak daha güzel bir performans ortaya koydum. Epeyce oynadık. Yorulduktan sonra yabancı çiftlere teşekkür edip kalktık. Barlar sokağına geri döndük, Marina yoluna doğru koyulduk hatunla beraber..

    Biraz yürüdükten sonra sigaramdan uzattım, kabul etti. Çakmağımla yaktıktan sonra bir tane de kendim yaktım. Uzunca bir fırt çektikten sonra h
    ···
   tümünü göster