/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +41 -1
    Hatunun o anlatış biçimi dertlenmesi sigara izmaritindeki ruju beni benden alıp çoktan uzaklara zütürmüştü bile.
    Hatunun Annesiyle Babası ayrılmış, çocukken. Bu babasının yanında büyümüş. Annesi onu ne kadar görmek istese de babası hiçbir zaman onu göstermemiş ve saklamış. Hatta saklama olayını birazcık abartıp yaşadıkları şehri terketmişler. izmir taraflarına yerleşmişler. Babası mimarmış. Bizim hatunun üniversite çağı gelmiş çatmış. Babası onu mimar olmasını istemiş ama bizimki reddetmiş. Aslında reddetme sebebi annesine aitmiş. Hep onun yokluğuyla büyümüş. Onu görmesi için tek çarenin üniversite olduğunu, babasının ise üniversite fırsatınında elinden bir çırpıda çektiğini anlattı bana.

    O gece bende ona dertlerimi anlattım. Annemin olmadığını duyunca içi gitti desem yeridir. Bir büyük açtırdık küçüğün ardından.. muhabbet sarmıştı nasıl olsa. Yanlış hatırlamıyorsam o gece 2 saat civarı o mekanda takıldık. Kafamız hafiften güzel olmaya başlamıştı. Daha fazla mekanda durmadan hesabı istedik. Yine alman hesabı yaptırdı. Deliydi bu kız..

    Bodrum kalesinin ordaki mc donalds a girip birer milkshake aldık ve tekrardan dolaşmaya başladık. biraz sohbet biraz muhabbet öylece zaman akıp gitti.. onun yanındayken nasıl zamanın akıp gittiğini anlayamamışım. Milkshake ler bittikten sonra birer sigara daha yaktık. Gece bitmeye yakındı. Hatunla sanki 10 senelik arkadaş gibi samimi davranıyorduk. Fazla geçmeden geç oldu artık eve gitmeliyim dedi. Seni eve bırakayım mı diye sorduktan sonra gereği yok diye cevap aldım, telefon numarasını istesem mi istemesem mi diye düşünürken, taksi geldi..

    Gerizekalıydım ben o kadar güzel vakit geçirdiğim insanın numarasını alamamıştım. Sigara yaka yaka gittim otele sinirli sinirli. Hafiften kafanın güzel olmasının verdiği etkiyle uyuyakalmışım.
    ···
    1. 1.
      0
      Nasıl bir mide var dıbınakoyim rakıdan sonra milkshake içebiliyosunuz
      ···
   tümünü göster