/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +3
    +iç zıkkımlan bakalım
    -dahada soğuk oldu camı açınca
    +ne bekliyordun salak herif
    -lan sesi duyuyor musun vay be
    +hangi ses
    -sabah 7 henüz sokaklar karanlık ve 1 insan yok sokakta , bir iki köpek...
    +sadede gel
    -birisi çayını karıştırıyor , kaşığın bardaktaki o çınlaması karanlık sokakta geziyor
    +anlıyorum aptal arkadaşım
    -hayır biraz derin düşünsene bu kadar karanlık düşüncelerin ardından bu bana huzur verdi , orda bi insan işine gidicek uyanmış ve çayına şeker atmış karıştırıyor huzur verdi
    +buna huzur mu diyorsun
    -evet başka ne olabilir ki kendi halinde bir insanın o an ki duygularına ortak oluyorum , belki çalışmıyorum ama lise yıllarında her sabah yaşadığım duygu .
    +kendi halinde bir insan mı ? bu olumlu önyargından ne zaman vazgeçiceksin.. belki o adam şu an çayını yudumlamayı bitirdi ve üstünü giyiyor , aklında ise kendisiyle alay eden iş arkadaşını öldürmek için plan kuruyor.
    -gibtir git yaa
    +ne biliyorsun olum ne biliyorsun o adam belki bugün seni öldürecek , bilmiyorsun aptal herif bende bilmiyorum paranoyak ol demiyorum , olumlu nancy olmaktan vazgeç ...
    ya da ne istersen onu yap .bende bilmiyorum bu karmaşada nasıl haraket edeceğimi .bilmiyorum dıbına koyim. bilmiyorum artık tek görebildiğim kasvetli , karamsar bir dünya. olaya pesimistte bakmak istemiyorum pozitifte anasını satayım .ama başka çarem yok.var olmak beni korkutuyor yok olmak beni korkutuyor , sonsuza dek acı çekmek beni korkutuyor .benim sevdiğim şey umudu aramak ve var olduğunu bilmek.ama umudu bulursam ne yapacağımı bilmiyorum.
    uyuyacağım...

    (bkz: hey marul kafa)

    (bkz: hiç ot içtin mi)

    (bkz: fazla istemeyeceksin)
    ···
   tümünü göster