/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +63 -46
    sizin gibiler yüzünden bu vatan battı.
    ···
    1. 1.
      +18 -9
      ne benim gibiler yüzünden battı lan bu vatan züt. adam gibi okulumu okuyorum, bir ders devamsızlığım yok. kendimi geliştirmek için beden dili öğrendim yalan söyleyeni gözünden anlıyorum, bütün siyasi ideolojileri yaladım yuttum. internette haber sitesinde iş buldum zorunluluğum olmamasına rağmen gündüz 12 de oturur nöbet bende olmasa dahi haber depolar yayınlarım , bana verilen işi köpek gibi yaparım. Atatürk ün bütün ilkelerini ezberleyip hayatıma entegre ettim. Köpek gibi bir solcu değilim , her gün mutlaka Kur'an okur, peygamberimizin sünnetlerini yerine getirmeye çalışırım.Her gün kitap okurum , her gün araştırma yaparım. Kendimi daha fazla nasıl geliştirebileceğime uğraşırım. Spor yapıyorum , her gün 40 km uzaktaki üniversiteme devam zorunluluğu olmamasına rağmen bir dersi bile kaçırmamak ,için gidiyorum belki çok değişik bir şey anlatırlar da hayatım değişir diye.Her hafta 3-4 ünlü sima gelir fakülteye gider dinlerim ne tak anlatıyorlar diye. John cena nın bir sözü var : Oldum dediğiniz an öldünüz. diye.ben her gün vatanıma milletime hizmet edeceğim gün için kendimi geliştirip şirketlerden şirketlere mail trafiği yapıp lobi kasarken , kendimi geliştirirken SÖYLE SEN BU VATAN iÇiN NE YAPIYORSUN ?
      edit : bi de eksiliyor oç. asıl senin gibiler yüzünden ilerlemiyor bu vatan züt
      ···
      1. 1.
        +1 -2
        AMERiKA ASKERLERi TÜRK ASKERLERiNDEN ÜSTÜNDÜR DEYiP MiLLiYETÇiLiK DEĞERiMi AYAKLAR ALTINA ALMIYORUM.
        ···
      2. 2.
        +1
        hatamızı , ekgibliğimizi kabul etmediğimiz sürece yenilen daima biz olacağız. kendini kandırmayı bırak.bir vatan her gün bombalar patlayan istihbaratı sıfır olan , bir vatan dünyanın her köşesinde ordusu , ajanları olan.

        kendimizi kandırmaya gerek yok. asıl gereken bu durumu nasıl aşabileceğimiz. işte sen ve senin gibiler bunu düşünemiyor. asarız keseriz rarara rörörö. yarramı bile kesemezsin 80 lerden kalma tanklarla. Türkiye olsa olsa bölgesel bir güçtür. globalde hiç bir sözümüz geçerli değil.
        ···
      3. 3.
        -2
        vatan hainleri yüzünden bu akp başa geldi devlet bitti ordu bitti sende bunu anlayamıyosun. Akp seçmeni dediğiniz kişiler sizin dediğiniz gibi aptallığından oy vermiyor. Akp sayesinde ticaret iş yapan zengin olan çok kişi var bunlar veriyor oyu ve desteği. sizde bunu göremiyosunuz.
        ···
      4. 4.
        +1
        değerli kardeşim ben siyasi görüşüm hakkında yukarıda hiç bir şey belirtmedim. gayet agresifsin , sakin ol.ben de seninle aynı şekilde düşünüyorum ama farkımız senin bunu kelimelere benim ise icraate dökmem. vatanı kurtarmak istiyorsan önce kendini kurtar.
        ···
      5. diğerleri 2
    2. 2.
      +3 -1
      Helal et panpa.
      Azcık tarih bilginiz olsun amk bak. Neymiş amerika bizi gibermiş.Amk çocukları.Az 'Vietnam Savaşı' yaz bak google a.Sonra her şeyin silah gücü olmadığını da gör. Doğrudur her şey iman gücü değil biz daha fazla zaiyat alırız.Ama gerilla savaşıyla amı zütü dağıtır amerika. Yoksa emin ol çoktan girmişlerdi.
      ···
    3. 3.
      -1
      sen hala bir olur bin diriliriz de azina yedin zaman balistik fuzeyi gorurusun amcik
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster