/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +8 -2
    Selamın aleyküm beyler beni bilen bilir dicemde kimse bilmiyo amk neyse size kendi çaplarında sağlam adamların arasına nasıl girdiğimi anlatacam. Hikayedeki isimler gerçek değildir.

    Kutsal cumartesi. Bilen bilir bütün barlar sokaklarında cumartesiyi kutsal görürler, haftanın en canlı günüdür tabi çalışanlar için de en uzun günü. Çalıştığım yer barlar sokağında bilinen bi barın en üst katına kurulmuş meyhaneydi. Genelde elit (taşşaklı) insanların geldiği bir mekandı, patron bulgaristanlı ve resmiyete önem veren chpli birisiydi. Her zaman ki gibi patron ve müdürden önce çıktık biz iki arkadaş aşağıda beklemeye başladık.

    Patron müdürle beraber gün sonu hasılatı sayar, durum değerlendirmesi yapar ve para dağıtımını yapardı garson ve komilere son  olarakta personeli evlerine bırakırdı arabasıyla. Bütün günün yorgunluğuyla aşşağıda patronu beklemek koymuyo değildi açıkcası. iş arladaşımla 4 senedir tanışıyorduk can ciğer kardeş gibiydik. Aşşağıda patronun gelmesini beklerken bazen kokareç yer bazen muhabbet eder bazende karı kız keserdik. Ama o gün bambaşkaydı. Kösede bi grup adam ortalarında konuşan bi adam vardı. Ben hakana bakarak ( dört senelik kardeşim dediğim çocuk olsun diyelim) kim sence bu dedim. Hakan pek takmadı. Amaan personeldir dedi.
    O sıra kalabalık dağıldı ve ortadaki adam belirir oldu. Sağındaki adama emir verdi adam eyvallah abi dedi gitti. Ben iyice meraklanmaya başladım o sıra hakan gözüne bi kız kestirmiş onunla kesişiyodu. Patron nerde kaldı acaba dedim ve yıkarı çıkmak için hamle yaptım. Kalabalığın yanından geçerken o adam telefondan numara çeviriyordu. Ağırdan aldım hareketlerimi  iyice meraklanıyordum. Bi müddet sonra adam konuşmaya başladı
    -'Aloo ben Mesut'
    ilgi gelirse devam ederim gençler gerçekle karışık kurgudur haberiniz olsun
    ···
   tümünü göster