/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 426.
    +20
    Duşa girdim ve havanın sıcaklığını, üzerimden soğuk duş alarak atmak istedim. ilkten çok üşüsemde sonra alıştım. Kurulandıktan sonra içeriye girdim. Huur ortadan kaybolmuştu. işin garip yanı masanın üstüne bıraktığım paraları da almamıştı, yanına bi not kağıdıyla telefon numarasını yazmış, ilkten ne arayacağım ben bu huuryu desem de sonralarda ihtiyaç duyabilirdim. Telefona numarasını kaydettim.

    Akşama çok vardı. Yatıp dinlenmeliydim. 6-7 civarı uykudan uyandığımı hatırlıyorum. Dün gece huur un dedikleri aklıma geldi. Beni benzettiğin kişiye aşıksın demişti. Ben öyle bir insan değildim binler, aşk gibimsonik hikayelerden ibaretti. Ben kendimce bunu kabul ettim. Sadece o hatunla zaman geçirmek mükemmeldi. Sırf o yüzden dün gece onu aramaya çıkmıştım. Numarasını almadığım için kendime küfretmiştim.

    Çok geçmeden süslendim ve dışarı çıktım, içimde onu görme umudu biraz olsun vardı. Belki de onun için çıkıyor olabilirdim. Bu sefer barlar sokağında hiç bir mekana girip çıkmadım. Tekele girdim ve 3-4 bira aldım. Plaja gittim ve sigara eşliğinde biramı yudumladım. Çok geçmeden Gitarlı, dövmeli, piercingleri olan içinde çoğu amlı olan bir grup genç plaja oturdu. Gitarlarını çalıp içkilerini içtiler. Hayat onlara güzeldi dıbına koyim.

    Son bir tane biram kalmıştı. Kumsaldan kalkıp otele doğru yürümeye koyuldum. Nasıl olsa otele gidinceye kadar birayı bitirirdim. Minik adımlarla barlar sokağından geçtim, otele yaklaşırken bira bitmişti. solumda bulunan minik bir çöp kutusuna bira şişesini attım ve bir sigara daha yaktım. Bu geceyi erkenden bitirmek ve geceleyin balkonda ayaklarımı uzatarak biryandan vodka içmek biryandan yıldızları ve şehir ışıklarını izlemek planımda vardı. Birazcık adımlarımı hızlandırdım. ve arkamdan biri bana seslendi;

    - Sence fazla sigara içmiyor musun?
    ···
    1. 1.
      +1
      Hayat sana güzel amk
      ···
   tümünü göster