/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 451.
    +21
    O cümleyi duyar duymaz olduğum yerde kaldım. Geriye dönmemistim. Ama sesinden anlamış olacağım ki seslenen kişi oydu. Elimdeki sigara bitmeye ramak kalmisti onu yere atip Olabildiğince cool davranıp elimi cebime zütürdüm cakmağimla bir sigara daha yaktim. Halen daha geri dönmemiştim. Sigaradan bir fırt çektikten sonra ıcmemeli miyim diye sordum ve yüzyüze geldik.

    Çok güzel bakışları vardı, resmen kendini bana sarmaya çalışıyor gibiydi. Hani sokakta bi yavru kedi görürsünüz ya çok tatlı olur çok masum bakar. Bir insanın bu kadar masum bakabilecegi aklımın ucundan geçmezdi. Bakışları ve gülümsemesi beni benden alıyordu. Aşık olmuş olamazdım daha 2 gün önce tanıştığım birine. Ne bileyim çocukça gelirdi herseyden önce.

    Bana doğru yaklaştı ve;

    - Telefon numaranı almadığım için pişman olduğumu belirtmek isterim.

    - Lafı ağzımdan aldın resmen. ( ikimizde gülüştük )

    - Bu sefer işimi sağlama alıp numaranı gecenin sonunda degilde başında almak isterim sakıncası var mı?

    - Kendime numaranı almadığım için küfür etmiş adamım. Şimdi de sana numaramı vermeyeceğimi mi sanıyorsun? (Gülümsedi ve telefonunu çıkardı. Bende uzerine ekledim 0506... )

    - kaydettim. ( dedi ve yanıma daha da fazla yaklaştı. )

    Beraber yürüyorduk. Bu aksam bir planin var mı diye sordum. Hiçbir fikrim yok cevabını alınca, yanlış anlama bizim balkon gerçekten çok güzeldir manzarası gerçekten muhteşem, gelmek istersen hem muhabbet ederiz. Deyince birazcık kizardim. Vereceği cevabı heyecanla bekliyordum. Fazla düşünmeden nasıl yanlış anlayacakmisim diye sorunca yüzümdeki kızarıklıklar daha da arttı yerin dibine girmiş gibi oldum o an oradan gitmek istedim. Ama ayaklarım beni goturmuyordu.

    Cevap vermemiştim sorduğu şeye, sonra birden Gülümsedi ve sen utaninca muhteşem bir görünüme sahip oluyorsun dedi. Utancım biraz olsun geçmişti. Gelecek misin diye tekrardan sordum. Memnuniyetle cevabını alınca Utancım tamamen geçmiş yerini sevince bırakmıştı.
    ···
   tümünü göster