/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4
    caravella ile gidiyoruz şöför ismail abi can sıkıntısından saz çalıp darbuka çalıyoruz ama baya kaynak arabanın içi sohbetler filan havada uçuşuyor. en son muhabbet aşka geldi birden sıçtı azıma . ismail abi fazla içme filan dedi . neyapıyım abi be çok sevdik ama sevilmedik.

    yaktım sigaramı arabada kaynatmaya devam ediyoruz kırıkkale keskine girdik köye vardık düğün başladı davulcular votkayı kaçırınca davula ben geçtim . kaynatıyorum sazcı bakıp bana gülüyor ama öyle böyle kaynatma değil. davulu bırakıp darbukaya geçtim.

    ağ gelin çalıyordu darbukaya vurmadan gözlerim nemlendi kitapsızın kızı beni yaktın dedim. oyun havaları bitti en son gece aleme gideceğiz yani pavyona ankaraya 12 de vardık 1 4 arası darbuka çalıcaktım gecelik. aldığım para az bile sayılırdı.

    mekan o kadar doluyordu ki yılbaşında çift katı para verirlerdi ama düğünler kınalar açılışlar filan süper ek gelir olurdu kendime ait bir evim birde arabam vardı ismail abide kaldığım gecelerde komedi olurdu. kaynak geçerdi.

    sahneye çıktık alkış kıyamet darbukaya vurdum sorun yok ben hazırım dedim ilk şarkı uzun hava olurdu sahne komisi abimiz geldi ona dakıldım biraz aydost çalıyordu sazcı abimiz bizde kaynatıyoruz oyun vardı
    isimler okundu bayanlar geldi kankam vardı su oyuncular arasındaydı kafasını salladı selamlaştık .

    darbukayla solo ritimleri vurdum su oynarken bana bakıyor gülüyor ritimci ismail abiye baktım yarılıyor gülmekten .

    ara verildi oyuna sahneye masada votka geldi bayanlara yarısından fazlası gerçektende suydu suya doldur votkayı bayanlar sarhoş olmasınlar 2. oyuna geçti kulaklarıma TUTKU hanım sesi geldi.

    sarı tutku çıktı sahneye izlemekten altımıza işerdik gülerken kadın 6 ileri şanzıman gibi sazcıda kaynatırsa keyiflenirdi o gece keyifliydi acayip güldürüyordu beni soruyorlar oda beni asker polis jandarma bide şu darbukacı gibsin diyor . abla eyvallah dedim. hızlı çalın amk diye bozuk attı bize.
    ···
   tümünü göster