/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1
    Beyler okuyan olcağı için değil anlatmak istediğim için yazacam anlatmam lazım anlatcak kimsem yok amk.

    Olay 2 gün önce cuma gecesi yaşandı dedik ki bi kafa dağıtalım nargileye falan gidelim ne zamandır buluşmuyoruz diye tanıdığım en sağlam mahalle tayfasıyla gittik işte mekanda güzel mekan oturduk 2 saat yedik içtik bu arada 7₺ ye bi patso yapıyorlar efsanee bişey amk kocaman işi biliyo binler. Neyse beyler çıktık mekandan işte bizde istanbuldayız ya kar ilk defa bukadar çok tutmuş bu kış.
    ilk aldık karları birbirimize atmaya başladık çocuk gibi sonra beyler bi bin dediki arabalara atak mı lan diye bizede tabi cazip geliyor eğlence arıyoruz tabi neyse 1 attık durdu baktı gitti 2 attık gitti falan böyle 5-6 tane attık arablar bişey demeden gitti. Lan 7. Arabaya attık karı sonra araba gitti sandık meğer u yapmış geldi amk.

    içinden filmlerdeki gibi dört kişi aynı anda indi biz başladık koşmaya lan adam da peşimdem geliyor amk baya bi koştuk 200-300 metre falan ama diğerleri topuklamış adam bi beni takip ediyor sonra adam tuttu beni yatırdı bi arabaya vurmaya başladı ama nasıl vuruyo böyle hızlı hızlı değil arkadaşına vuruyomuş gibi vuruyo. tabi beyler mahhallede bizim çocukluğumuzdan beri oturduğumuz mahalle dedimki abiye abi bi bırak adam akıllı konuşak ya kaçmıyoruz sonra adam kaldırşdı beni bi vurdu ozaman neden kaçtın lan huur çocuğu diye bağırdı ardından bi tokat geldi amk hayatımda böyle bi tokat yememişim. sonra bana bi nasihat verip saldılar beni ama adamlar haklıydı amk ön camlarını kırmışım yani okadar para, gibmediklerine şükretmek lazım.

    Evet beyler buda böyle bir anımdır bundan böyle gibseler daha kar mar Atmam çocukmuyuz amk
    ···
   tümünü göster