/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +2
    Antalya ya girince navigasyonla eve gittik sabaha karşıydı yolda çok az mola verdim gelene kadar 1 paket sigara içtim galiba ablamların evine gittim karşıda da dilara oturuyordu . eve girdik ailesi ile tanıştım annesi beni çok sevdi oğlum oğlum diye sarıldı bana abisi klagib devlet memuru yeni evlenmiş 2 katlı müstakil evde oturuyordu alt katta annesi üst katta abisi oturuyordu.
    abisi ile biraz sohbet ettik .

    abisi ile baya kafa dengi çıktık siyasi görüşlerden tutunda artık abi olarak görüyordum onu bana gerçekten abi olarak davrandı annesi ile ablam geldi bahçede çay içerken ailemden bahsettim annesi güldü sen küçüksün özür dile anandan babandan dedi.
    olur teyzem dedim. gece 12 gibi 2. demlik geldi baya hoş sohbetleri vardı dilara geldi oda çaya oturdu.

    ailesi amcası gile gitmişler gece 1 oldu ablam dondurma ısmarlayım gel dedi sorun değil gidiyim alıyım dedim . kaybolma sakın dedi dondurma aldım buralar akıyor dayı dedim kendi kendime ruslar filan çok yanlış zamanda geldim ramazan olmasaydı kızlara döşerdim dedim.

    sigaramı yaktım eve dönünce muhabbeti kaynak oldu. ama kaynatıyorum öyle böyle değil espriler filan. dilara krize girdi ablamla abimde yatıyor yere yenge hanım çayı puskuruyor .
    tek kişilik dev kadroyum amk fıkralar vs. millet bayılacak artık gülmekten.
    en son yatmak için alt kata girdik ablam odayı gösterdi duvarda bir resim vardı örtülü babasıdır diye açmak istedim ablam dur demeye kalmadı baktım ki.

    ananı gibiyim sen bu adamı nerden tanıyorsun dedim.
    ···
   tümünü göster