/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +199 -20
    +beyfendi merhaba, adınız ne?
    -merhabalar, adım izettin kafasi.
    +peki van gölü canavarını gördüm diyorsunuz?
    -din, iman yalan atiyorsam anayi gibem gördim.
    +nasıl gördüğünüzü bize anlatır mısınız?

    -valla, ben abla bi tane mazot kamyonu var, ben başka yerden kamyondan mazot alıyorum, zütüyorum patnosa boşaltıyorum, ben oradapatnosa boşaltırken, gider gelerken, bitane karıyıda yolda aldım canım sıkılmasın, arabada rampadan cıkarken, ondan sonra bitane arabayada gaz veriyorum karıyada gaz veriyorum, ikisinede veriyorum abla. ondan sonra mazoti patnosa sattım,ee geldim böyle dedim edremitin ordan geciyorum, baktim bi tane canavar, yolda yatmis, sankim güneşleniyor..

    -vay amısına koyiyim ne bicim büyük bir tane canavardır!

    -ben öyle yanımda bir tane eleman var, patnosa kalıyordu kalıyordu onuda aldım, dedim ula olum si hadi kalk canavar var, dedi abi mına koyam canavarın yatıyom ben, o yatti ben baktim , ondan sonra ben arabanin frenine bastım araba kaydi kaydi kaydi gitti diiiiiiiiiizzzzzzzzzzt canavarın zütünün önünde durdi.

    +peki sonra ne oldu?
    -valla sonra canavar korkti, benim ödüm zütümden cikti şerefsizim, hhuur cocugi olayim. odan sonra dedim ula ben telefon edeyim , haber vereyim vali bey gelsin vali bey. konturum yoktur hdıbına koyayim kari hepsini yemiş, benim ödüm kopti, sonra baktim canavar , ay allahim,ben nasil korktum,ben az daha dilim züthüme giriyordu, elimi koluuooaum, dedim olm kal olm ben korkiyem, dedi abi canavarinda hamina koyarim seninde hamina koyarım, dedim olm biz vana gittigimizde seni kovarim, sonra ondan ben cok kokti ya.

    +peki canavar neye benziyordu?
    -valla abla elimi kolouma , yalan söylüyom anayi skeyim, canavar cok buyuk öley yolun ortasindan uzanmis , bacagini acmis, yaragini yaliyor, böyle böyük yaragini var onun, yeşşşill,ben cok korkti ama. canavar kafam cok böyük, bana bakti canavar ben ona baktim, bana dedi sen kimsiniz? ben dedim ben korktum konusamiyorum ben dedim ben mazotci, dedi yaragim beni hasta etme, ben öyel dedim kamyoni aldim sirtima nasil geldim vana bilmiyorum. canavar gözümin onunden gitmiyor rüyama giriyor her gece
    her gece.

    +peki gecmis olsun.
    -abla sagolasin ama o canavarin yaragi cok büyüktü ya ben cok korktum, erkekti canavar.
    ···
   tümünü göster