/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    +4
    evet beyler ben 1.70 boyunda esmer bir panapanızım. çok yakışıklı olamsamda baya gideri olan biriyimdir. olay son 2 ay içinde oldu yalan kurgu gibi konuşacak olanlar gibtirsin gitsin zorlamı geldin.

    lise 4 e gidiyorum aynı zamanda okul çıkışları kendi dükkanımızda aileme yardım amaçlı çalışıyorum dükkanımız çiğ köfte ve midye satan bir yer.(dükkanı unutmayın beyler bunu yazın bi kenara)okulda da sezonun başından beri hoşlandıgım bir kız vardı. ben bi zaman sonra dayanamayıp ilk mesajımı attım. atmaz olaydım. yaklaşık bir saat sonra cevap geldi buraları geçiyorum olaya gelelim. konustuk falan baya samimi olduk .işte böyle sevgili olmanın bir tık altında gibiyiz beyler.4 5 gün biribirimizi tanıdık. ben hazırladım artık kendimi sevgili olmak için. çıkma teklifinde bulunmak için okul çıkışi bir kafeye davet edecektim. sabah oldu okula gittim.. sabah göremedim onu sonra. ikinci tenefüste gördüm onu bir erkekle baya haşır neşir di kankası falan da değildi emindim kol kolaydılar.o an kalbimden gelen yanık kokusu tüm beynime yayılmıştı doğru düşünemiyordum ama kendime hakim oldum ve uzaklaştım ordan beyler. bunu neden yaptığını analayamdım beyler neden böyle bir şey yapmıştı. okul çıkışı eve gittim .kıza mesaj attım 4 saat sonra cevap geldi.
    -bir daha beni rahatsız etme
    donup kalmıştım beyler elim ayağım titredi yalan yok gözlerimden bir kaç damla yaş süzüldü .cevap veremedim .ertesi gün okulda ögrendim sevgili olmuşlar o çocukla. inanılr gibi değildi benle konuşup başkasıyla sevgili olması beni bitirmişti. tarif edililecek bi duygu olsa hislerimi yazardım sizlere ama benim bildiğım kelimeler veya cümlelerde bu hislerimin tanımı yoktu.her neyse hayatımda o kızı geride bırakmak için unutmaya başladım. üzerinden iki hafta falan geçti beyler. bir gün okuldan çıkmış dükkanda çalışıyorum. kimse yok dükkanda telefon oynuyordum.2 kız girdi içeri beyler biri o sevdiğim unutmaya çalıştığım kız diğeride arkadaşı. içimden nasıl gelir bu kız buraya gibi şeyler söleyerek yanlarına gittim .gülüşlerimi umutlarımı çalan kişi karşımdaydı. siparişlerini aldım yaptım verdim. geçtim bir köşeye telefonda facede geziyorum aynı zamanda seslerini harfiyen duyuyorum beyler. benim hakkımda laf çarpıp gülüp durdular .benim içim kan ağlıyordu amk onlar bu yaptıklarıyla gurur duyup beni aşağıladılar. ne sanmış kendini bu gibi can yakıcı cümleler kurup güldüler. hiç bir şey yapamadım. orda ölmek istedim. nasıl yüzüme bakacak yüzü vardı ki anlayamıyordum .sonra hesabı ödediler ve gülerek çıkıp gittiler.

    özet:Beyler her kız aynı değildir ama çoğu kız daha iyi birini bulup sizi istedikleri yerde bırakırlar.
    edit: ne olursa olsun haddinden fazla değer verilmemeli.
    edit2:bir arkadaşım vardı hep şöle derdi ;seveni giberler, gibeni severler
    ···
   tümünü göster