/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1
    Bildiğiniz gibi canımız vatanımız TÜRKiYEmizde gavurun oynadığı oyun bitmiyor ve buda yeni bir oyun, adı Rus büyükelçisi.

    Rus büyükelçi krizi;

    Her zamanki gibi türklerin düşmanı bayaa çok bunları saymama gerek yok zaten biliyorsunuz. Çünkü Yaradan bize öyle toprak bahşetmiş ki gavurun bu toprakta gözü olmazsa olmaz. Bu yüzden de sıkıntılarımızı bitmiyor. Kim bize dost gözükse altından azılı düşman sıfatı çıkıyor ve yapılabilcek en iyi şey... Onlara kendi oyununu oynatmak.
    Şuan Dünya devletlerinin en iyilerini saysak Rusya'ya yer vermezsek ayıp etmiş oluruz. Peki bu kadar düşman arasından nasıl sıyrılabilirizde onları yenilgiye uğratabiliriz? Düşünsenize kavgaya gidiyorsunuz ama yanınızda ne çakı var ne de muşta. Ama karşı tarafın çakısı da var muştasıda silahıda. Kazanma şansınız yok yani. Peki siz bu durumda olsanız ne yapardınız? Ben size söyliyim yapmanız gereken şeyi. "DOST EDiNMEK".

    Dost edinmek diyince aklınıza şu gelmesin. " Ya adamlarla hep kötüyüz hep savaşmışız neden onlarla dost olalım?"

    Evet tarih boyunca savaştığımız bir devlet Rusya. Ama bide şimdinin şartlarına bakalım. ihracatımızda en önemli pay sahibi Rusya, Turizmde de öyle. Ve bizim bunu koz olarak kullanmamız gerek. Dediğim gibi yapıp onu EMEL'lerimiz için Dost görüp kullanmamız gerek. Çünkü karşımızda eli silahlı bir çete var ve biz tek kişiyiz.

    Fazla uzatmayalım.. Yanımıza Rusya gibi bir süper güç almışken bi anda büyükelçisinin öldürülmesi biraz(!) tuhaf değil mi?

    Ben bundan şunu anlıyorum;

    YANINA DOST ALAMAZSIN!

    ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.
    ···
   tümünü göster