/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    0
    aramızdaki özel bir mevzudan dolayı, 2003 ten beri konuşmadığım ve son 11 senedir hiçbir şekilde iletişim kurmadığım babam geçen günlerde kalp ameliyatı olacaktı. Abim ablam aradı. Babamın ameliyat olacağını haber verdi. Ara moral olsun dedi. Beyler geçen onca sürede babamı onla yaşadığımız evi öyle özlediğim zamanlar oldu ki. Size ve geri kalan herkese göre kızgınlık ve inattan, bana göreyse kırgınlıktan hiçbir şekilde bunu dillendirip söyleyemediğim zamanlar geldi aklıma. şimdi onsuz geçirdiğim o kadar zaman ve bensiz geçirdiği onca zaman geldi. neden onca zaman değilde şimdi.Şimdiydi. Çünkü Şimdi Babam çok ciddi bir ameliyata girecekti. ailenin en küçüğü olarak ailenin en büyüğü olana Ailenin Direğine yani Babama moral vermem isteniyordu-gerekiyordu. tabiki her şeyi bir kenara bırakıp babamı aradım. işte hayatımdaki en büyük acıyı yaşadığım an burada başlıyor. bu acı ne silinir, ne unutulur ne de sindirilir beyler. Bu acı öyle bir acı ki ne anlatılır ne tarif edilir beyler.

    B:Ben
    F:Babam.

    B: Alo
    F: Alo, Efendim
    B: Alo, Baba(babam burayı kuvvetle muhtemel duymadı) Nasılsın, Ne yapıyorsun, Sıhhatin- afiyetin nasıl.
    F: Sağ ol sağ ol. iyiyim. Sen nasılsın. Senin Sıhhatin Afiyetin nasıl.(asıl ağzıma sıçan şey burası sanırım. ben burada sesimi aldı geçmiş onca yılla ilgili tek kelam etmeden konusacağız sandım)
    B: Çok şükür iyiyim.
    F: Yahu Abi Ben senin sesini alamadım. Halimi Hatrımı sordun ama Sen kimsin Tanıyamadım? (Beyler Tüm dünya üstümden geçse daha az zoruma gider daha az acıtırdı.)

    B: Baba Ben ben Hasan...

    F: ... ... Hıçkırık sesleri... Ağlamaklı. Hasan oğlum. Sen misin?

    B: Benim baba. Hasan. tanıyamadın baba beni.

    F: Oğlum.. Ben Seni nasıl tanımam. Onca sene aramadın. Onca sene konuşmadık. Arayacağına gram ihtimal vermedim. Elin addıbına oğlum sen misin nasıl derim ben.

    bir kez daha utandım kendimden. adamda bir gün arar diye umut bırakmadığım için utandım. 14 senedir yanında olmadığım için utandım.

    Neyse Hemen memleketin yolunu tuttum. elini öptüm. hüngür hüngür ağladı. Yalnızlıktan mı Taşlaştı kalbim yahut hep mi böyleydim bilmiyorum. özlem dışında hiçbir şey hissetmedim.
    Neyse hastaneye yatırdık. ameliyat oldu. 2 gün yoğun bakımda kaldı. Çok şükür şimdi durumu iyi taburcu oldu. Pişman olmadan ona yahut bana bir şey olmadan bu işi hallettiğim için huzurluyum. eğer varsa başınızda böyle bir şey bilin ki;

    Bu hayatta hiçbir şeye değmedi değmiyor beyler.

    Geceniz iyi olsun
    ···
   tümünü göster