1. 1.
    +1
    merhaba arkadaşlar.

    öncelikle bu videoyu izleyeceğiniz için, sonuna kadar izleyeceğiniz için, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

    şu 2-3 aydır ortalıkta dolaşan 2-3 tane, ne diyelim ki onlara, huur çocuğu diyelim, bizim huzurumuzu kaçıran insanlar... bak! sayfada yorum yazmış: "dikkat! okumadan içinden en çok istediğin şeyi 3 kez tekrarla sonra aşağıdaki yazıyı oku, unutma. la havle ve la kuvvete illa billah il aliyül azim bismillahirrahmanirrahim. bu mesajı 10 kişiye gönder dileğin kabul olur. eğer siler veya göndermezsen allah sevdiğini elinden alsın, nefret ettiğini başına versin. allah'ın ayetleri yazıyor."

    lan şerefsiz oğlu şerefsiz, huur çocuğu! allah'ın ayetlerini kullanarak sen sevdiğinin ismini, böyle bir basitlik için allah'ın ayetlerini mi kullanıyorsun? lan bunu yazan öküzler sizi... bu yorumları yazan gerizekalı aptallar! yani allah'ın ayetlerini görerek sevdiğinizi kaybetmemeyi mi düşünüyorsunuz? çocuk musunuz siz ya? kızın biri çıkıyor beni ekleyin mesene'ye şov yapıcam. ananla yap, babanla yap, git kardeşinle yap. zaten bu kız değil erkek. kaç kere söyledim ya! video çektik anlamadınız. ne kadar özürlü insanımız var ya! erkeğin biri çıkıyor "ekleyin beni face'ye yeni girdim"... niye girdin? arkadaşın yoktu da ne tak var face'de? face'ye girenler ne anladı ki sen anlayasın?

    arkadaşlar bakın... bu "beni ekleyin" ya da "beni ekleyin işte takılalım" falan yazan insanlar gördüğünüz zaman lütfen yorum altındaki "şikayet et" yazısını yazarak, bakın orada şikayet et yazısını tıkladığınız zaman "birini seçin" var. oradan reklam veya spam'a geçin. orağa kafadan 20-30 haneli olacak şekilde kelime girin ve gönderin, şikayet edin.

    bakın!

    feysbuk gibi güzel, eee, canımız sıkıldığı zaman böyle... girip ortam yaptığımız bir yer. adamlar açmış... haa sonuçta amerikan bini, bizim için iyilik yapmış, belki ne bileyim biraz da boynuzluk ya da gavatlık yapıyor bir nevi. ama güzel bir ortam. ha, böyle bir fırsatı kaçırmayalım. eğer bu feysbuk paralı olsa hiç kimse burağa kayıt olmaz. böyle güzel bir yerin takunu çıkarmayın... her videonun altına giriyorum sayfa linki var. lan şerefsiz! sayfa linkini niye atıyorsun sen? adam gibi paylaşım yap, kim girerse girer sayfana. yani her videonun altına "dikkat okumadan geçmeyin", yok işte "bu yazıyı yazmazsan anan ölür", yok "amerikan, amerikada kız işte evine girmiş de yok kanlıymış".

    hay amerikalısının da kızının da, karısının da... lan yeter lan! bıktık artık ya! çocuk musunuz ya? allahın ayetlerini kullanarak sevdiğinin ismini ya da ne bileyim... "sevmediğin insan başına musallat olsun" diye bir saçmalık bi'şey var mı arkadaşlar? akıllı olun biraz ya! bir yani yorum yazmadığın zaman anne ölür mü? öyle bi'şey varsa yani ben aynı yazıyı yazayım en sevmediğim insna ölüsn, kurtulayım.

    saçmalamayın...

    böyle güzel bir yerin, feysbuğun tadını çıkarın.

    böyle profilleri eklemeyin!

    "beni ekleyin" diye yazan kızları sakın eklemeyin arkadaşlar ya...

    ben reklam yapmıyorum arkadaşım! haaa beni kıskanan varsa, beni çekemeyen varsa tüm elektrik trafoları da, çanak anten fabrikaları da zütüne girsin. ben bunu söylüyorum.

    tamam?

    kusura bakmayın biraz ağır konuştum. çok doldum... 8 aydır en az 3-4 milyon kişiyle uğraşıyorum ama artık burama kadar çıktı, yeter artık. ne benim tipim kimseyi ilgilendirir, ha ben kıroyum! erzurumluyum... kıro değilim! ama batıdaki insanlar doğudakilere nasıl ki kıro gözüyle bakıyorsa doğudakilerde batıdakilere top gözüyle bakıyor. doğu-batı ayrımı olmasın arkadaşlar. şimdi benim lehçem... ben böyle doğmuşum, büyümüşüm. yani doğuda doğmak suç olsaydı en büyük suçlu güneş olurdu de mi?

    haaa... eğer ki ne bileyim konuşmayla ya da tiple ee kıroluk ya da ne bileyim harbi erkeklik ya da ne bileyim eee sosyallik oluyorsa "miriba arkidişlar. ben yeni katıldım face'ye"... böyle mi diyeyim ya? saçmalamayın...

    ben olduğum gibiyim arkadaşım!

    ne kırılırım ne bi'şey yaparım ne bir kız için ne erkek için. ben böyleyim... olduğum gibiyim, doğalım. beni kabul eden, seven böyle sever. ha allaha şükür seven de var.

    tekrardan arkadaşlar, lütfen... feysbuk'un takunu çıkarmayalım. haydi kendinize iyi bakın. tekrardan bu videoyu sonuna kadar izlediğiniz içni hepinize teşekkür ediyorum. şu üstteki hayran yazısını bir kez tıklarsanız moğusunuzu getirerek teşekkür ederim. şimdilik söylemek istediklerim bu kadar. kendinize iyi bakın, lütfen video altında beni eleştirecek bir yazı olmasın... lütfen diyorum bak! kalbinizi kıracak yorumlar yapmayayım. özellikle 14-15-16-17-18-19 yaşındaki bebeler ve yerden bitme cırbaaalar, siz...

    akıllı olun lan!

    klavye başından bana delikanlılık yapmayın oğlum!

    adam olun yaaa...

    yani klavyenin başına geçtiğiniz zaman sizden büyük bir insana saygısızlık yapacaksınız diye bi'şey yok. saygılı olun! şu güzelliğin faydasını ya da ne bileyim karını anlayın ya! takunu çıkarmayın şu işin...

    neyse arkadaşlar, fazla zamanınızı almak istemiyorum. beni eleştirmeyin arkadaşlar. çok eleştirmen olmak istiyorsanız okulunuzu okuyun, bitirin, milletvekili olun, gidin mecliste eleştirin birbirinizi. burada kimse kimseyi eleştirmesin.

    ben buyum.
    olduğum gibiyim.
    kendinize iyi bakın.
    vesselam...
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster