/i/Devlet

  1. 1.
    +7 -28
    Ya abi gerizekalimisiniz siz ya?

    Bikere takmissiniz nukleer bombaya. Arkadasim bizde nukleer baslikli fusze yokmu? He hadi bizde yok diyelim amk sence AB rusyanin bunu yapmasina izin vericekmi. Tamam hadi rusya AB yi gibine takmadi ve fuzeyi atti. Amk 3. Dunya savasi cikar lan ordan. Ve rusya muhtemelen yanliz kalicaktir. Ki bunu sen ben bile akil edebilirken sence rusya akil edemez mi? (mi ayri amk asagida sovmeyin)

    Ayrica rusya o fuzeyi nah atar amk. Gotu yiyosa atsin. Bu millette iman var amk (bakin 15 temmuz zirvaligindan bahsetmiyorum) Milli Mucadele de de (de yi de ayri yazdim) bi tak yoktu milletin elinde. Ciftci olan kazmasiyla hicbiseyi olmayan yerden buldugu sopayla cakil tasiyla savasti. Ve 7 dumene karsi zafer kazandik lan borumu? Ayni sey emin olun simdide gecerli. (burdaki de ayri yazilmiyo soveni giberim) Tamam icimizde hainler olabilir ama genede gercek Türk olan nüfus daha fazla.

    Ayrica:
    Rusya gercekten turkiyeye nukleer fuze atamaz. Cunku bor var amk petrol var dogu anadoluda hebami edicekler onlari ha? (Şaka şaka)

    Şimdi rusya türkiyeye atom bombası atarsa, patlamanın etkilerinden en çok etkilenecek olan ülkelerden biri rusya (radyasyon asit yağmurları... vs.)

    Hadi bunuda umursamadı halkında onayını aldı (ki alamaz amk) attı diyelim. Bu kendi sonu olur. Hem ekonomisi çöker, hemde tüm avrupa rusyaya savaş açar. Amerikada mal mı amk onlarda ruslara dalar. Rusya bunu göze alamaz. Atom bombası kullanabilecek bi ülke var oda amerika ki oda aşırı derecede zarar görüyorpatlamanın etkilerinden.

    Edit: ayrıca (bkz: okuyun lan rusyanın açıklamasını dangalaklar)

    Edit2: atarim bu liseliyedir beyler )
    (bkz: russian vs turkey)
    ···
   tümünü göster