/i/Devlet

  1. 1.
    +170 -8
    Fake taksi sanmış
    ···
    1. 1.
      -1
      @1 ANANIN AMI
      ···
      1. 1.
        0
        @1 gercek hayattaki kani gta vice city dekiyle karistiran liselinin drami
        ···
    2. 2.
      0
      @2 gibmiş
      ···
    3. 3.
      -1
      1) sırtından vuruluyo ve sırtının üstüne düşüyo , gördüğün gibi kilolu biri ve ağırlığı yaraya tampon yaparmışcasına yükleniyor , ayrıca kıyafetleride az akan kanı emiyo o yüzden kan göremiyosun.

      2) kamera sabit duruyor , kameran kaçmıştır çoktan.

      3) odada başka kimse yok derken ne demek istedin amk , salakmısın nesin , herif orda birilerine konuşma yapıyo sergide , onlarda adam vurulduktan sonra kaçmıştır yada yere yatmıştır hemen.

      4)Salonda başka polis olduğunu nerden biliyosun , adam 100 korumayla gezmiyodur yada korumarı kapıdadır , zaten koruma polisi vuruyo adamı oda 1 tane heralde. Salonda başka polis yoktur olsa sıkardı mal mal beklicek mi , dışarda varsa onlar silah sesine gelmiştir , elemanıda zaten öldürerek etkisiz hale getirmişler.

      5) asıl o iş filmlerde olur amk liselisi , hiç mi kafan çalışmıyor amk kaç el silah sesi duydun , herife kaç tanesi geldi biliyon mu , adam kaçıncı mermide düştü yere , hayati organlarına sıktı herif ayağına kıçına sıkmadı , zaten durumu ağır olarak hastaneye kaldırıldı , ne bekliyodun veda konuşması yapmasını mı ?

      Şimdi gibtir git sütünü iç uyu yarın okul var.
      ···
      1. 1.
        0
        Söyle bakalım ayştayn. Kurşun kovanları nerde? 😲''🔫😎
        ···
      2. 2.
        0
        zütüme soktum şimdi gibtir git. Ulan adamı deli edersiniz ya. He amk videosu sahte tamam mı , rusyada ki törende sahte Türkiyede ki törende sahte , el nusranın açıklamasıda sahte bi siz akıllısınız amk , herkez mal bi siz zekisiniz. Şimdi gibtir git.
        ···
      3. diğerleri 0
    4. 4.
      0
      Ananin amı oruspu çocuğu orul orul oc ne kadar saçma gibik bi entry lan bu ne alâka anani gibim senin anasını gibtiniz sözlüğün orul orul oc
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster