/i/Tespit

  1. 1.
    +108 -62
    sözlükte dördüncü kez utanarak yapıyorum bunu. ananın üstünde proje üretiyoruz oruspu çocuğu

    edit: kültürünü hiçe sayan dinini önemsemeyen oruspu çoçukları az çügülemişsiniz. siz bilmezsiniz ama ben size bir şiirin son dörtlüğünü yazayım sizde bulup okuyun çağdaş köpekler. zütünüzden anlayın çağdaş olmayı ve mutlu olun söylemleriniz ile.

    Arayı kapatmanızı istiyorum uygar uluslarla
    Bilime, sanata varılmaz rezil dalkavuklarla
    Bu vatan, bu canım vatan sizden çalışmak ister
    Paydos övünmeye, paydos avunmaya, yeter yeter
    Mustafa Kemal'i anlamak aldatmak değil
    Mustafa Kemal ülküsü sadece söz değil.

    yaşasın panislamizm yaşasın pantürkizm. şu ülkeye şu millete kültüre sahip çıkmayanlar ileride sex ile büyük işler başarma peşindeler. helal olsun yürüyün utanmaz muallakler. bu ülkeyi size teslim etmeyeceğiz.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      kardes sen yanlis anlamisin
      ···
    2. 2.
      +1
      güzel kardeşim ben gayet doğru anladım. başlığı giren yazar arkadaş bazı ülkelerin gelişmemesini uçkuruna olan sadakat ve o sadakatin düşünmeye engel olduğunu kast etmiş. kendini ifade de etmiş güzel bir biçimde. bende ifade ettim kendimi kendimce. tek kelime ile hasgibtir. erkek hayatının tamamen sex üzerine olduğunu ve o olmadan başarısız olacağını iddia etmek iddia etmekten öteye gitmez zaten. bunlar pgibolojik söylemlermiş falan filan. o zaman bu pgibolojinin düzelmesi için herkes birbirini düdüklesin. bunun kendi dinime ve Türk kültürüne aykırı olduğunu ve müslüman bilim insanlarına hakaret olduğunu düşünüyorum.
      ···
    3. 3.
      +2
      Atatürkçü olarak sana hak veriyorum. Gelişmeyi cinselliğe bağlamak nasıl bi gerizekalılık sapkınlıktır. Aklı fikri uçkurunda olan adama 10 kadın versen yine gelişemez.
      ···
      1. 1.
        +1
        kardeşim bende Atatürkçü ve milliyetçi bir insanım. gelişme hangi akla fikre yatar da sexde olur. öyle olsa arap kralları haremleri ile en büyük bilim adamları olurdu. böyle saçma şeyleri ortaya koyup prim yapan gavatlar ve onları izleyen koyunlar var ortada. sözlük bazen adamı çileden çıkartıyor.
        ···
    4. 4.
      -2
      Reis kurtarsın seni amk çomarı
      ···
      1. 1.
        +1
        sen kim lan oybirinci köpek. bizim reisimiz var ama sizin aklınıza gelen reis değil o reis. ve bu ülkenin inancı ve kültürünü sizin gibilere yedirecek değiliz. dıbınakoduğumun avrupa hayranı pikaçuları sizi. ha bu arada daha çok girde sözlüğe eğlenecek adam bulalım.
        ···
      2. 2.
        0
        Beyinsiz huur oybirinci olabilirim ama yaşım kaç bilmiyosun ananı bi giberim senin gibi 4-5 tane birden çıkarır canımı sıkma
        ···
      3. diğerleri 0
    5. 5.
      +1
      Adamın şahdamarısın ADAM ADAM
      ···
    6. 6.
      0
      Güzel kafa kardeş beynini kullan bence
      ···
      1. 1.
        0
        gibinin doğrusuna gitmeyen bi kafa gibinin doğrusuna giden bir beyinden makbuldür bana göre
        ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster