/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +101 -23
    evet arkadaşlar. bayadır dikkatimi çekiyor, bilhassa yeni nesil arkadaşlar bu konudan baya bi muzdaripler. bunun yolu çok açık,ben her daim yeni nesillere yardımcı olmaya çalışmışımdır. şimdi nick değiştirmeyi anlatacağım.

    bildiğiniz gibi blogspot sitelerinin tüm olayı entry den ibarettir. belli bir alt yapı ve domain yoktur.bu nedenle herşey yazısal kodlarla yapılır. nick değiştirmek için gerekli kod;

    quote/+15&-newnickname/asdasd/confirm.cls dir. asdasd yerine istediğiniz yeni nicki yazacaksınız.bu kodu illa belli bir yere yazmanıza gerek yok.bu sayfa altına yazdığınızda ve hesabınıza çıkış giriş yaptığınızda yeni nickinizle yazmaya başlayabilirsiniz.

    ama unutmayın;nicki çok fazl değiştirmek ban sebebidir ve siz nickinizi değiştirdiğinizde eski nickiniz free mode a çıkacağından dolayı o niki başka biri kullanabilir.

    tüm arkadaşların görmesi ve uygulayabilmesi açısından değiştirme işlemini bu sayfa altında yapın bi hayrınız dokunsun.

    yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum.

    hepinize hedayeler öpücükler.
    edit:BUNU DENEYEN, DENEMEYE YELTENEN, OLABiLECEĞiNi DÜŞÜNEN HERKESE SÖYLÜYORUM;TEK TEK RESiMLERiNiZi ALDIM.SÖZLÜĞÜN GELDiĞi SON NOKTA BUDUR ANDAVAL YUVASI.YA SÖZLÜĞÜ BIRAKIN YA DA TEK TEK HEPiNiZi iFŞA EDiYM AMK MALLARI. gibTiRiN GiDiN.
    ···
   tümünü göster