/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +14
    Biyografi

    SAS Ekibi – Teğmen

    Modern Warfare’deki olaylardan önceki on beş sene boyunca Price, 22’nci SAS Alayı’nda teğmen rütbesi ile görevini sürdürmüştür. Bu sırada Ukrayna’da Çernobil yakınlarında Imran Zakhaev’e düzenlenecek suikast görevinde Yüzbaşı MacMillan’ın emrinde çalışmıştır. Bu görev esnasında Price Zakhaev’i M82 tüfeği ile vurarak öldürdüğüne inansa da, Zakhaev ağır yaralanmış bir kolla kurtulmuştu. ikili daha sonra Zakhaev’in askerleri tarafından kıstırılmış, çıkan çatışmada MacMillian Mi-28 helikopterinden düşerek sakatlanmıştır. Kazadan sonra Price MacMillian’ı kaçış noktasına kadar taşımış, burada uzun bir süre düşmana karşı direndikten sonra merkez tarafından kurtarılmışlardır. 

    SAS Ekibi – Yüzbaşı 

    Modern Warfare’deki olaylarda Price, Yüzbaşı rütbesine yükseltilmiş ve bir SAS ekibinin lideri konumuna gelmiştir. Bravo Team adını almış olan ekip, Bering boğazından Rusya’ya oradan Azerbaycan’a ve oradan tekrar Rusya’ya uzanan bir görev gerçekleştirmiştir. Bu görev boyunca Price, bu birlikte Gaz, Çavuş “Soap” Mac Tavish, Mac, Arem, Barton, Wallcroft ve Grifen adlı askerlere komutanlık yapmıştır. 

    Mac Tavish ile tanıştıktan sonra Bravo Takımı nükleer cihaz taşıyan bir kargo gemisine saldırır, ancak daha sonra MiG-29 savaş uçakları tarafından saldırıya uğrarlar. Bir helikopter yardımı ile kaçarlarken Price, helikopterden düşmek üzere olan Soap’ı yakalar ve onu ölümden kurtarır. Bir sonraki görevleri adına Rusya’ya giden ekip burada muhbirleri Nikolai’yi kurtarmak için Çavuş Kamarov’un askerleri (Loyalists) ile birlikte çalışırlar. Nikolai’yi bir helikoptere bindirseler de maalesef helikopter vurularak düşer. Ekip ve Nikolai, düştükleri alandan düşmanla çatışarak kaçar ve daha sonra AC-130 model bir uçakla kaçmayı başarırlar.
    ···
    1. 1.
      0
      Lan zütünle mi oynadın amk heryerde şapkayla gezer amk balıkçı şapkası gibi cod2de ki büyükbaba price seslendirmenleri aynı.Mw3te de var John Price. Bravo 6 ise Pricein tayfadır. Price a seslense price derdi mesela soap a soap diyorlar mactavish demiyorlar. Macmillian helikopterden düşmüş demişsin helikopterin pervanesi altında ezildi ayagi burkuldu. Price ve takımı normal kaçtılar ac130 onlara koruma ateşi sağladı sen yazma amk
      ···
   tümünü göster