/i/Devlet

  1. 1.
    +53 -19
    1.si onlar ölü değiller. Şehitler. 2.si RTE korkusundan kimseyi ölüme sürüklemedi. Sadece Allah korkusu olduğunu o gün hava limanına inerek göstermiş oldu. 3.sü de madem amerika hayranısın, defolup gidebilirsin.
    ···
    1. 1.
      +3 -5
      Yarrama ölü değiller her ölen şehit olmuyor şunu anlayın artık. Kendi çalıp kendileri oynadılar RTEde tam koruma bir oteldeydi. Dün FETÖyü başa çıkaran onlardı. Bugün söven yine onlar.3.cümlenden sonra sende beyin olmadığı açık bir şekilde belli oldu. Neden ülkemiz gelişmesin de tüm beyinler Amerikaya gitsin yoksa sen gerizekalı mısın?
      ···
      1. 1.
        0
        Böyle bir ülkeyi sahiplenmem zaten.Bu cahil cüheyla toplum al senin olsun tepe tepe kullan. Sonra Suriyeye dönersek anneniz bir bombayla ölürse ağlamaya hakkınız dahi kalmayacak
        ···
      2. 2.
        0
        Sahiplenmiyorsan defolabilirsin.
        ···
    2. 2.
      +6 -2
      O insanlar ülkesi için Allah u Ekber diyerek şehit oldu beyinsiz. RTE bu ülkenin Cumhurbaşkanı tabiki korunacak engelli. 40 yıldır içimizde olan yapılanma bu. RTE mi başa çıkarmış oldu özürlü? Sizin gibi beyinler mümkünse göç etsin. Ülkemiz için hayırlı olur embesil. Hadi şimdi gibtir git.
      ···
    3. 3.
      +1 -4
      Allahu Ekber diyerek 20 yaşındaki erlerin kafasını kestiler evet.RTE korunacak diyor yarram Atatürk en tehlikeli savaşlarda ordusunun başındaydı RTE neden ufak bir girişimde kalabalığın başını çekemedi Türkiye böyle giderse fazla kalmaya da niyetim yok Harikalar Diyarı Avrupa(ki bu gidişle Türkleride mülteci sayacaklar)kapılarını kapatmazsa oraya gitmeyi planlıyorum
      ···
    4. 4.
      +5 -1
      Ben de sokaklardaydım o gece. Halkın üzerine ateş açıldı, tank sürüldü özürlü müsün? Halk kendisine ateş etmeyen kimseye zarar vermedi. Ben bizzat şahidim. O yüzden palavralarını başkalarına yuttur. RTE o gece isteseydi çok rahat kaçardı ama ne yaptı havalimanına indi. Halkın arasında kötü niyetli biri olabilirdi ve RTE yi çok rahat öldürebilirdi. Mümkünse git lütfen git. Biz ülkemizi bırakmayız. Siz anca kaçarsınız zaten.
      ···
    5. 5.
      +1
      Applock sen bunlari gibtir et bunlar laftab anlamaz konusu gecince milliyetci atatürkçü ama işleve gelince işin ucunda ölüm varsa hemen ben bu ülkenin amk derler boyle iş mi olur derler ve gibtir olup gitmeyi dusunurler bunlar boyle yavsak işe vatanini sevmek bu değil vatanini sevmek ne olursa olsun vatanindan vazgeçmemektir. isterse en kotu hükumet olsun isterse en iyisi ama sen vatanindan vazgecemezsin.
      ···
    6. 6.
      0
      Haklısın kardeşim.
      ···
    7. 7.
      0
      Aynen katiliyorum
      ···
    8. 8.
      0
      Aynen katiliyorum
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster