/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +3
    Baba ya, gel şöyle az konuşalım. Senin de iyice zütün kalktı baba he, bi öldün diye iki çift laf edemeyecez mi ne var?

    Şu burç gibine inanmazdım ama artık inanıyorum biraz. Öyle "teraziler, bu hafta böbreğinizi aldırmanız bir takım sağlık sorunlarına yol açacak" falan gibi gibimsonik falları kastetmiyorum ama insanın genel özellikleri cidden o gibtiğimin gezegenlerinin konumuna ve çekim gücüne göre şekilleniyor sanırım. Neyse işte, dur bi yükselenime bakıyım bari dedim geçenlerde, senin burcun çıktı baba lan. Hiç şaşırmadım ama he ehehe.

    Baba ya, saçlarımın uzamasına en çok neden sevindim biliyo musun? Yolda, otobüste, vapurda falan rahat rahat başkalarına çaktırmadan ağlayabiliyorsun. Kahkülleri atıyorum öne doğru, emo sıtayla takılıyorum yaşlarım kuruyana kadar ehehe.

    Ya hani senle bazen bozuşurduk ya, hatta bazen baya uzun sürerdi o dargınlıklarımız. Hani yaptığım hataya kızardın ederdin, kavgamız ne kadar şiddetli de olsa aramızdaki bağ yüzünden her şey eskisi gibi olurdu bir süre sonra ya... Baba, salak oğlun yıllardır seni arıyor insanlarda. Seni koyuyor onların yerine. Sana güvendiği kadar onlara güveniyor. Bazen dostu oluyo bu, bazen beraber olduğu kadın oluyo, bazen herhangi biri oluyo işte. Ama onlara yaptığı hata yada hatalardan sonra hiçbir şey asla eskisine dönmüyo, zütünü de yırtsa geri döndüremiyor. Senle olan o bağ, başkalarıyla kurulmuyor baba.

    Her şey pamuk ipliğine bağlıymış hissiyle yaşamayı kaldıramıyorum artık baba ya.
    ···
   tümünü göster