/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 326.
    +3
    1-2002'de dolar 1,65, dış borç 120 milyon dolar idi. 2016 nın ilk çeyreğine göre dolar 3,50, dış borç 411 milyon dolar. 3.havalimanı 3.köprü ile beraberinde artan vergilerler dıbımıza koyarlarken, bir batağa sürüklendik.

    2- Bu konuda belki yeterli bilgim yok ama herkese soruyorum buraya da yazmak istiyorum. Havada yanlış hatırlamiyorsam 6 tane ses hızını geçebilen üstelik üzerimizden eylemsiz uçtuğu bomba etkisi yaratan F16 uçakları varken sen hangi kıç ile muğla dan özel uçağın (yanlış hatırlamıyorsam TC-ATA) ile atatürk havalimanına gidiyorsun. Anlamıyorum bunu iste "biz kefenimizi giydik geldik" diye bişe yok kardeşim.Yok öyle bir dünya.

    3- 2014 yılında "Hoca Efendimiz sizi çok özledik" gibi mitingte cümleler kuran sayın başkanmız ve Fetullah Gülen ile acaba aralarında nasıl bir husumet geçti de ; Bu şahıs 2015'te "Pensilvanyanın köpeği" oldu, 2016'da darbe yaptı.

    4- iki üç gün önce rus elçisi öldürüldüğünü biliyoruz. Öldüren şahıs ise 2 yıl önce mezun olmuş taze bir çevik kuvvet elemanı "M. Mert Altıntaş". Sen zaten aranızda yeteri kadar husumet geçmiş bir ülkenin elçisini korumak için neden taze bir çevik kuvvet elemanını görevlendiriyorsun. Üstelik fetö mensubu çıktı adam hiç şaşırmadım. Resmen planlanmış gibi şahıs rus elçisiyle aynı kadrajda videoda.
    ···
    1. 1.
      +1
      Reiz bunlar sadece şu şekilde izah edilebilir:

      Hülooooooğğğ

      ···
   tümünü göster