/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    Ön Not:
    Bu hikayeyi normalde wattpade yazdım. Çalıntı değildir.

    Korkacak pekekentler varsa okumasın. Huur birinin benle oynadığı oyundan bahsedcem. Ha biri ya insan ya metafizik canlısı.
    Neyse başlayayım, korkacaksanız okumamanız çok önemli. Pgibolojinizi gibebilir...
    Şuan hiçbi etkisi bulunmamakla birlikte olaylar tamamen gerçektir.
    Neyse hikayeye başlıyım:

    Daha 3 yıl önce, yani 15 yaşlanında felanım (şuan 18 yaşındayım) işte köye gidecektik. Köy de Bulgaristan Razgrat da isperih kasabasının bi köyü. (Adını vermek istemiyorum çünkü köye hala gidip geliyoruz ve köyüj imamı annemin amcası, bilgileri isterseniz devamında yazabilirim.) Daha yola çıkmadık hazırlanıyorum. Ozaman bizdr biraz para vs vs vardı. Yani durumumuz iyi idi ve benim de zamanın iyi telefonlarından iphone 5 vardı. Daha yeni felan almıştım. Bavulları felan hazırladık işte çıkçaz. Son ana da kişisel ve teknolojik aletlerimi alacaktım.
     işte yola çıktık şarjım azaldı şarja takıyım dedim. Kodumun şarjını bulamadım ama yanıma aldığıma emindim. Yola yeni çıktık diye eve döndüm. Şarjı yanıma aldığıma emindim fakat bu sefer komidinimin üstünde idi. Sonra annemin sesi geldi mutfaktan. Gel oğlum mu ne demilti hatırlamıyorum. Dedim tamam ama mutfakta kimse yoktu. Dedim heralde yanlış duydum. Arabaya inince sordum anneme. Oğlum arabadan inmedim ama sen yukardan çağırdın dedi. Çılgına döndüm amk noluyoruz len mQ dedim.
     Yola devam edtik hiçbişey yokmuş gibi ama içten içe çıldırıyordum. Neyse dedim yine. Devam ederken yola derebey mi öyle bi gümrükten geçiyorduk. Çok uzun süre geçti halbuki çok çişim gelmişti. 1 Levaya tuvalete girdim. Snir oldum 2Tl nedir işemek ne? bide temiz değil aq. Hadi hijyenik felan olsa yine iyidir de. O sinirle delik hariç heryere işedim. binlik değil mi amk!
     işedim işte pantolonu giyiyorum kemerin tokası bozuldu ve kilite bişey oldu. Takarken zorlandım fakat açarken hiçte öyle değildi. Dokunsam açıkcakmış gibi. Allah allah çişim faydalı oldu dedim amk. ilk kez mutşu olmuştum o zaman.
     Yola devam ederken Burgaz civarında benzinimiz azaldı. Dedik benzin alalım da rahat edelim, sıkıntısız eve varalım. Aldık felan yola devam ediyoruz.
     isperihe 10km kala benzinimiz anında azaldı sanki birden depo delindi. Yine de isperihe kadar gittik. Otogarın orda bir tamirciye gösterdik. Tamirci de Türk'tü, zaten orada köylerin çoğu Türk. isperih gibi kasabaların yarısı Türk yarısı bulgar. Adam hiçbişey yok hatta deponun yarısı dolu dedi. Şaşırdı babam. Şuanda ibreye bakıncada yarım olduğunu doldu. Heralde ibrede arıza oldu dedi ve yola devam ettik. Sabah 5 civarı köye vardık.
     Rıfat dayıma ilk gittik. Evimizin hemen karşısında zaten. Sohbet felan ederkrn konuşmasının değiştiğini gözlemledim. Fakat annem ve babam hiç farketmedi. Söylediğimde de sallama dediler. Öğlene doğru saat ilerlerken ben bi kestiriyim, zaten yorgunum diyip odama çekildim.
     Rüyamda daha küçük çocukken ölen dedemi gördüm. Dedem sarılırken yüzü değişip göslerini kızartıp sarılırken birden boğazıma yapışmıştı. Yere yığıldım ve kendimi fpsden çıkıp gtadaki gibi gördüm. Ölmüşyüm rüyamda sonra konuşmalar duyarken kan ter içinde uyandım. Altıma sıçtım lan noluyoz felan.
     Dedemin kardeşine yani amcama gittik. Amcam köyde hocaydı. Yani köyün imamı idi. Aslında ziyarete gitmiştik. O çok ilim bilen, irfan sahibi bir insandı. Yaklaşık 80 yaşında idi. Ona danışmam gerektiğini düşündüm ve anlattım. O cevap olarak ya musallat oldular sana ya da büyü yaptılar sana dedi. Anlam veremedim ve yalan atma felan dedim. inanıyodum fakst inanmamak istiyodum. O gün hayatımın en taktsn günü diyordum önümdeki günleri bilmeyerek.
     Artık hayvanların bile bakışı değişti. Bana değil hep etrafıma havlıyodu. Etrafımda bişeyler dolanıyo gibi. Aldırış etmemeye çalıştım fakat fark edilir şekilde artık somurtuyordum.
     Bi hafta tak gibi oldu. herkes değişik gözüküyordu. rüya yerine kabus görüyodum.
     Bir hafta zar zor geçti. Ardından amcama gittim ve bi çözüm bulmalıyız dedim. Yatsı namazından sonra bize gel. Hatta akşam namazından sonra gel. Tehlikeli olmasın sana zarar verebilirler dedi. Namazını kıl gel evladım dedi ve yolun kenarından yürürken saçma sapan sliüet (annem ve babam başta olmakla ölen dedem gibi bir sürü kişi) gördüm. Kahkahaların ardı ardına kesilmiyordu. Taki amcamların evine kadar. bahçedem girince sesler kesildi.
     Amcam düzenek hazırlamıştı. (NOT: GERÇEK BÜYÜ VE DiĞER ŞEYLERi SÖYLiYECEĞiN. BESMELE ÇEKiP OKUMAYA DEVAM EDiN. KELiME-i ŞAHET'i OKUMANIZI ÖNERiRiM. OKUMAYIP DiĞER PARAGRAFA DA BAKABiLiRSiNiZ.) Birsürü hayvan sakat atı, saç parçam, kağıt ve bir kaç farklı bitki bir metal tepsi içinde idi. Tepsinin üzerinde farklı bir dilde yazılar ve 4 tarafında mumlar vardı. Bir tencerenin içine su koyup dualar okudu suya. Suyu ortaya koymadan önce tüpün üstüne koydu. Etrafında malzrmeler duruyordu. Amcam başlamadan önce "bildiğin felak ve nas hariç tüm duaları oku.  Ve korkman doğal, bende korkuyorum. bunun gibi iki seans olacak" dedi. Korkarak duaları okuyordum. O arada tüpü yaktı. Saçımı yakıp, kül haline getirip suyun içine attı. Ateş büyüdü birden. Hayvan sakat atlarını da sıkarak suya bırkatı. Kağıda bir şekiller yapıp suya bandırıp yaktı. Ardından suyun içine atmak yerine bitkiler ile hsrmanladı ve suyın içine attı. Mumlar kendiliğinden yandı. Amcam dua etmeyi bırakma sakın dedi ve anlam veremediğim şeyler söyledi.
     Birden suyun içinde yüz belirdi. Korkudan ağlayacaktım ama göz yaşım yoktu sanki.  O yüz bişeyler söyledikçe amcam sinirlenyordu. En son amcam suyu tepsiye akıttı ve yüzün üstüne bir atrş yaktı. Su da o yüzde yok oldu.
     Amcam bunun sana büyü ile musallat edilen bir cin olduğunu ve adının cemşer mi öyle bişey olduğınu söyledi. Beklediğiö cevaptı doğrusu ama adı şaşırttı. Şer ile cemin birleşmesi ilgincime gitti.
     Ardından amcam yarın aynı vakittw gel oğlm deyip. Sabaha doğru evime yolladı.
     Yarın akşam vakitlerinw doğru abdest alıp namaz kıldım. Namazın ardından aynı şekilde amcamlara gittim. Amcam yine bişeyler hazırlamıştı. Başlamadan önce "şerli varlıkları yok etmek için bugün oğul senin ile onlara işkence edip  bir kavonozun içine hapsedicez, hapsedip onu gömeceğiz." dedi.
     Masanın üstünde (YiNE VE YiNE NOT: BESMELE ÇEKiP OKUMAYA DEVAM EDiN. KELiME-i ŞAHET'i OKUMANIZI ÖNERiRiM. OKUMAYIP DiĞER PARAGRAFA DA BAKABiLiRSiNiZ.) bir kavanoz, biraz kitaptan koparılmış sayfalar, toprak, sakat at ve ot vardı. Yine aynı şeyleri anlattı ve dualar okumaya başladı. Kase içine su doldurup yaktı altını. toprak ile otları harmanlayıp bazı sakat atların içine doldyrdu. Kağıtları da yakıp hepsini birden harmanladı. suyu da içine doldurdu. Kavanozun içine koydu.
     Kavanozu tepsinin içime su doldurup kırdı ardından o yüz yine belirdi. O yüzü başka bir kavanozun içine doldurdu ve ardından köyün mezarlığına gidip gömdük. Nedeni ise onlarda canlı ve onların da bu köyle mezar yerleri varmış. ilk kez de değilmiş olanlar.
     Ardından bana muska hazırladı. Hiçbir sorun yaşamadım ilerde. Doğrusu bu günr kadar. Önümüzde de Allah kerim.

    Şukulayan eller meme görsün
    ···
   tümünü göster