/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +11
    isteyen okumayabilir, içimi dökecek alan arıyordum burayı buldum rahatsızlık vermek istemem.

    mükemmel bir ilişkiniz olur her şeyinizi ona adarsınız ananıza babanıza yalan söylersiniz arkadaşlarınızın kalbini kırarsınız beraberken hayatınızın en güzel zamanlarını yaşarsınız. onun tek bir bakışından ne düşündüğünü tek hareketinden neler hissettiğini anlar hale gelirsiniz seneler sonra içinizde onunla bir gelecek kurma hayallerine kapılırsınız. geldiğiniz yaşın verdiği hislerle onu artık iyice ailenizden biri gibi hissedersiniz o sizin için bir dert ortağıdır, sığınacak limandır, herşeydir o. biraz zaman sonra o artık sizsinizdir. onun gibi birini bir daha bulamayacağınızı düşünür onun kaybetme korkusu yaşarsınız haliyle hareketleriniz biraz daha değişir ona karşı siz artık sevgili değil can dostusunuzdur.
    ama insan işte çiğ süt emmiş. gün olur ufak bir olaydan patlak verir hareketleri değişir size değer vermemeye başlar ve işte her zaman hatırlanacak o gün gelmiştir ve sizden ayrılacaktır. zeki müren dediği gibi elbet bir gün buluşuruz dersiniz zaten benden sonra birini sevebileceğini düşünmüyorum dersiniz hep beni düşünür sonuçta o kadar sene geçmiş beraberiz unutmaz lan işte unutmaz beni beni unutsa bile ilişkimizi unutmaz dersin.ama unutur. unutmaz deme öyle bir unutur ki sen bile unutulduğunun farkında olmazsın adamı giber ruhun duymaz. sona unuttuğunu farkedince ararsın konuşmak istersin ruhundaki eziklik ve şaşkınlıkla kendini hatırlatmak istersin bunun uğraşını verirsin.
    ama işte o işlerde öyle olmuyor telefonlarını açmaz yolda görse kafasını çevirir bir gün bakarsın sosyal medya hesaplarında başka birinin baş harfini yada anlamsız bir tarih görürsün.ilk başta anlam veremezsin verirsin ama anlamamazlıktan gelirsin çünkü insan olan böyle bişey yapmaz. işin en acı tarafına gelirsek onun omzunun başka birinin göğsüne gömüldüğünü görürsün başka birinin omuzlarının altındadır o artık başka insana güveniyordur şimdi başkalarıyla mutludur. onun uyumama nedeni ağlama nedeni duvarlara boş boş bakmasının nedeni heyecandan kıpır kıpır olmasının nedeni başkasıdır artık.sen yoksundur. yoksun olum sen artık. istenmiyosun artık. istenmemek çok kötü birşey, zira istenmiyosun elinden ne gelir ki ne yapabilirsin ki? sonrası daha fazla sigara daha fazla içki daha fazla mutsuzluk.
    bi yerden sonra ise olum sürekli şehitler veriyoruz milletin anası babası kardeşi sevgilisi eşi ölüyor bu seninki dert mi kendine gel dersin. burada kilit cümle hala "en azından yaşıyor" ise geçmiş olsun. değer vermeyin kimseye hayatınızı adamayın.
    ···
   tümünü göster