/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    -3
    bomba olayından sonra başta iletişim fakültesi ve kyk olmak üzere tüm kürt öğrencileri sorgusuz sualsiz dövüyorlar. iki arkadaşımı linç ettiler ikisi de okulu bıraktı memleketine döndü.

    antalyalı milliyetçi bir gencim fakat can ciğer olduğum üstelik koyu akp li olan iki arkadaşım sırf urfalı oldukları için tekme tokat dayak yedi ve okulu bıraktı.
    kyk öğrencilerden kimlik isteyip, kürt olanları dövdüler ve polis hiçbir müdahalede bulunmadı. okul yönetimi hiçbir müdahalede bulunmuyor. sesimiz olun inci sözlük. bu sesi duyurun.
    bu çocukları aileleri okumak için yolluyor bu gençler dayak yiyip memleketine dönüyorlar. yazık günah. hiç kimse bu çocuklara bu muameleyi yapıp, devletine yararlı bir birey olmasını beklemesin.

    reyiscilik oynayan üç beş huur çocuğu tüm üniversiteleri ele geçirmiş. bir çocuğa on kişi saldırmak adamlık değildir. türkiyenin her tarafı bu şekilde. sesinizi çıkarın, gençlerin gelecekleri sönmesin.
    üç yıldır bu arkadaşlarım tehdit yiyor, biz otur dediğimizde oturacaksınız, bize selam vermeden sınıfa girmeyeceksiniz diyorlar. siz kimsiniz amk çocukları demedi kimse. bu çocukların eğitim hayatı bitti bari siz kalanlar için ses olun beyler.
    ···
   tümünü göster