/i/Tespit

  1. 1.
    +5 -1
    Fotoya gelenler postasını atıp çıkabilirler. izin almadan çekenlere hakkim helal değildir...
    Neyse konumuza dönelim panpalar. Özellikle lise döneminde sizi cool gösterecek spor dallarından bahsedeceğim. Ve her dalın artı eksisinden bahsedeceğim.

    1) Futbol
    Ülkede klagibleşmiş bir spor. Okul takımında forvet olarak oynuyorsanız ve birazda tipiniz varsa popüler olmanız içten bile değil. Ancak her okulun futbol takımı var mı bilemem.

    2) Basketbol
    Bunun adı geçtiği anda zaten kizlar hafiften size ilgi duymaya başlarlar. Bu sporda kızların dikkat ettiği omuzlar kollar ve boy. Eğer okul takımındaysanız ve her maçta şekil şukul sayilar atiyorsanız. Kızların sizden etkilenmemesi imkansız. Çevreniz çok genişler. Özellikle liselilere diyiyorum.

    3) Yüzme
    Eğer bir kulüpte yüzücüyseniz ilgi çekersiniz. Bu sporu yapanlarda kızlar göğüs ve omuza dikkat ederler. Üçgen vücudada sahipseniz zaten kral sizsiniz.

    4) Futsal
    Eğer bileklerinize hakimseniz ve çabuk bir tipseniz. Futsal tamda size göre. Hemen hemen her lisenin futsal takımı vardır. Taraftar desteği ve kizlarin oolamasi ile popüleriteniz baya yükselebilir.

    5) Masa Tenisi
    Bu sporda cool olunmaz. Çünkü her önüne gelen ben biliyorum der. Eğer gerçekten iyi oynuyorsanız belki havaniz olabilir. Ama popülerlik açısından zor bir spor.

    6) Badminton
    Masa tenisi ile aynı şeyler geçerli ancak bu sporun bir avantajı var. Son yıllarda kizlarin ilgisi çok arttı belki bu avantajı kullanarak olayı tersine çevirebilirsiniz. Bunun en iyi yolu bir kulüpte oynamak.

    7) Voleybol
    Daha çok kizlarin oynadigi çoğu erkeğin ise abanmaktan başka bir şey bilmediği spor. Bu sporun avantajı çok fazla beyler. Çünkü kızların çogunlukta yaptigi bir spor. Ben 7. Sınıftayken sınıfçak topluca kursa giserdik sınıf 40 kişilikti ve 18 erkek vardı. 3 aylık kurstan sonra geriye sadece 2 erkek kalmistik. Çoğu arkadaş sıkılarak birakmisti. O yillarda kizlar ile aram sirf voleybol yüzünden baya iyiydi. Bir de voleybolcu sevgili bulursaniz demeyin keyfinize.

    8) Bigiblet
    Bunun için iyi ekipmanlara ihtiyaciniz var ancak 2000-3000 liralik bir bigiblet ile okula gitmenin havasida bir ayri oluyor bu sporu yapacaksanız dağ bigibleti öneririm. Çünkü yariş bigibletleri daha masraflı.

    9) Tenis
    Bir Nadal değilseniz çokta havasi yok hizli koşuyorsaniz ve orta derecede oynuyorsaniz havasi tabikide var. Özellikle de okul takimindaysaniz demeyin keyfinize...

    Özet geç diyenlere
    Spor yapın havanız olur amk

    Hadi saglicakla kalin...
    ···
   tümünü göster