/i/Tespit

  1. 1.
    +12 -17
    Kadınlar aciz yaratıklardır... Bu dünya da erkekler yalnız kalmasın diye yaratılmışlardır...
    Akıllarıyla değil, Dürtüleriyle hareket ederler... Akılları kıttır...
    Yalnızlık Allah'a mahsus olduğundan, Allah erkeğe bir ödül olarak kadını yaratmıştır... insan olmaları sadece görünüşleri itibariyledir..
    Dürtüleri bir hipopotam kadar fazla, akılları şempanze kadar azdır.
    Nasıl ki Dünya'da, insanlar hayvanları eğitiyorsa, erkekler de kadınları eğitmektedir..
    Köpeğe taş atınca, köpek havlamaya veya kaçmaya başlar... 'A.q bu niye bana taş attı ?' diye düşünmez... işte kadınlar tam olarak budur...
    BENiM TEORiME iSPATLAYAN DELiL; DÜNYADA KAÇ KADIN BiLiM, iLiM iNSANI VAR ??? DÜNYADA KAÇ TANE DÜNYAYI DEĞiŞTiREN FiKiR SAHiBi, SiYASETÇi KADIN VAR???
    ···
    1. 1.
      +10 -4
      Ananın dıbını gibtirtme huur çocuğu maymun demeyi biliyorsun ama çıplak resimlerine bakar 31 çekersin.Al azcık kutsal kitabı oku kadında erkek de eşittir.Hz.muhafazid veda hutbesinde"Kadın erkek eşittir kadına zulmetmeyin"demiştir sen onlara akılsız maymunlar diyorsun. Senin ben gelmisini geçmişini gibeyim geri kafalı huur çocuğu. Seni baban mı doğurdu ulan kadına maymun diyorsun. Baban az zengin olsaydıda Anana prezervatifle çaksaydıda sen olmasaydın döl israfı. Yazık ulan siz yaşıyorsunuz ve oksijen tüketiyorsunuz gerçekten yazık. Kadına böyle derken annenin yüzüne nasıl bakıyorsun ulan it herif.
      Gökte bir yıldız olsaydım da ananın dıbına kaysaydım.
      Yağmurda bir yıldırım olsaydım da ananın dıbına çaksaydım.
      Takma bir dildo olsaydım da ananın dıbına girseydim.
      ···
    2. 2.
      +1
      Ya bi gibtir git amina kodumun geri kafali pekekenti hangi kabiledensin amk
      ···
    3. 3.
      +1
      Oğlum kadınlar senden akıllı lan şerfsiz gelmiş burda konuşuyorsun sana cevap veren panpama bile cevap verecek cesaretin yok lan huur çocuğu değil huurun kendisisin
      ···
    4. 4.
      +1
      Kadınların dürtüleriyle hareket ettikleri azda olsa doğru ama her kadın ve her erkek eşittir. Ve kadınlar kutsaldır. Kadınlar kutsal olmasaydı şurada ananı giberdim huur çocuğu.
      ···
    5. 5.
      0
      Bu ne ahmakça bi tespit euro s buku lodu! Erkeğin kas gücünün fazla olmasi ve dinler çağlar boyunca kadini eğitmeyen ve eve hapseden toplumlara sebep olmustur. imkan olduğunda iki ayri dalda ve iki kez bilim dünyasinin en prestijli ödülü olan Nobele sahip olan ilk insan bir kadindi Marie Curie'dir. Modern çağin tüm araştirmalari kadin beyninin daha karmaşik yapida olduğu ve zeka açisindan erkek beyninden daha geri olmadigini kanitlar bilgiler sunmaktadir.

      Sen halen kiz çocuklarini gömen cahiliye devrindesin. Beynin kara çarşaflara bürünmüş, at gözlüklerin kavanoz dibi. Kendi cahilliğinde boğuluyorsun. Ne yazik!!
      ···
    6. 6.
      0
      gibtir deli
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster