/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    0
    Ulan ingiliz Alman yapsa anlarim diyosun bundan 200 sene öncesine bakarsan Amerikan diye bişey yoktu 700 sene önce Rus diye bişey yoktu 2000 sene öncede Alman diye bısey yoktu ama tarihin neresine giderseniz git herzaman Türk vardı tosun bu milletin ırkçılık yapması kadar doğal bişey yok, ayrıca ırkçılık kelimesi soydaslikdan gelir sanıldigi kadar kötü bişey degildir
    ···
    1. 1.
      0
      Bi nebze anlarım diyorum malum tarihe olan katkıları ortada. Sen o türk tarihini dahi başka milletletlerin tarihlerinden alıyorsun bu ne ego. insanlığa faydası 10 luk ordu sistemi dışında bi şey olmayan bi milletin ferdi olarak fazla iddialısın.
      ···
      1. 1.
        0
        Okumadığın nasıl belli oluyor fark ediyorsun değil mi? Tarihi sadece 10 luk askeri sistemden ibaret bir değer olarak görecek kadar bilinçsiz bir yazarsın. Ha buna kızıyormuyum tabiki de hayır. Lise de sizin gibi yazarlara verilen tarih bilgisi tabiki sizinde burda Türkler sadece 10 luk askeri sistemini getirdi diye yaygara yapmanızı doğuruyor. Üzülerek söylüyorum ki tekrardan. Kişisel gelişim dediğin YOUTUBEDE ViDEO iZLEMEK saçmalığından kafanı kaldır. Biraz ilber ortaylı murat bardakçı videoları izleyip kitaplarına göz gezdir. Eminim seveceksin.
        ···
      2. 2.
        0
        Kardeşim gerekli cevabı indirmiş,ben okadar bile yazmazdim bı kürt savunucusu ingiliz asimilesi için ama
        ···
      3. 3.
        0
        10 luk sistem dışında şu şu var diye bi şeyler yazsaydın keşke o kadar yazacağına. Bilgi çağındayız youtube videosundan da bilgi edinebiliriz bunda ne beis var? Ilber ortaylı olsun Celal şengor olsun takip ediyorum. Kişisel gelişim olayını ısrarla anlamayacam diyorsunuz yani. Olsun.

        Bu arada Spartacus kuzum sen salak mısın? inci sözlükte girilen abu sabuk entryler üzerinden neden ahkam kesiyorsun. Bak burada ciddi konuşuyoruz fikir bazlı gelsene. Bi de yancılardan nefret ederim bari bu gibi platformlarda yancılık yapmayın
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster