/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +28 -15
    Sen kimsin ya? Tanısan ne olur tanımasan ne olur? Sen makarna ya da bankamatik kuyruğundaydın heralde o gece. O yüzden anlayamazsın o gecenin kıymetini.
    ···
    1. 1.
      +12 -2
      14 senedir makarnaya gurur onur satan yavşak mı bana bunu söylüyor? Kahramanmış. He amk taş attınız tank patladı. Tsk şok.
      ···
      1. 1.
        +5 -3
        Öyle deme tank'ın önüne yattılar. Tank gidemedi. Asdfghk :D amk çomarları siz o gece yatıp kalkın, askerimize dua edin. O işkence ettiğiniz asker insaflı olmasaydı önüne yatmayı bırakın, insanlardan bariyer yapsanız kar etmezdi o tanklara
        ···
    2. 2.
      +2 -3
      Hoşt ulan. Allah'a şükür ne makarnaya ihtiyacımız var ne kömüre. Gururunu o gece makarna, benzin, bankamatik sırasına giren sizler sattınız. O gece gerçek makarnacılar çıktı ortaya. * ) Delühanlı.
      ···
    3. 3.
      +4 -1
      Konuşma lan çomar gücün anca rütbesiz masum erlere yeter hadi git o zaman doğuya teröristleri katlet o zaman gerçek hainleri görmüş olursun. Emirkulu vatan evlatlarının canını almak kolay tabi huur çocuğu her bir vatan evladı için bin tane zebani deşecek seni bekle az kaldı çomar seni
      ···
    4. 4.
      -3
      Gerizekalı sürüsü. Siz yatmaya devam edin biz kurtarırız ülkeyi. Masum erlere dokunulmadı. Teröristler gebertildi beyin yoksunları. Ağır şerefsizsiniz. Vatan Haini köpeklersiniz. Öncelikle sizden kurtulmalı ülke. Teröriste masum er diyor ya.
      ···
      1. 1.
        +1
        Çomar gibtir git burdan!
        ···
      2. 2.
        -2
        Sana mı sorucam aslanım ne zaman gideceğimi ?
        ···
      3. 3.
        0
        iyi de bilader niye sert yapıyorsun.? Gideceksen git de ayıp oluyo...
        ···
      4. 4.
        0
        Burda herkes kendi bilgisiyle konuşuyor. Hayırdır senin bir sıkıntın mı var ?
        ···
      5. 5.
        0
        Hayırdırı ne bilader? iki kelime ettik hemen atar yaptın. Her seferinde aynı şeyi yapıyorsun. Bizi mi kopartıyorsun anlamadım ki ?
        ···
      6. 6.
        0
        Kim kimi kopartıyo kendi payının amk. Sen bize iş mi koyuyosun lan.
        ···
      7. diğerleri 4
    5. 5.
      +1 -1
      kim reise laf atıyo kendi payının amk.. çomarlar gibsin sizi kefereler 😎
      ···
    6. 6.
      0
      Hala kuyruk diyo dıbına koyduğum ülke elden gidiyo hala kuyruk.Siz anca yol yapın
      ···
    7. 7.
      0
      Çık ve kurtal ülkeni. Tek yaptığımız yol değil ayıp ediyorsun :D sanki yalan söyledik.
      ···
    8. 8.
      0
      Buna bugune kadar musade eden kim.Bu kadar damarlarımıza nufüs ettiren kim nerde bu devletin istikbaratı insanlar uzaya çıkıyor heran herşeyi görebiliyolar amerika patlama olacağı zaman bizi uyarıyor arada okyanus olmasına rağmen.
      Nasıl böyle biseye izin verildi mit özel herekat napiyodu o siralar saat 9 civarindan oyana suregelen o zamanda neden mudahale edilmedi olaylarin tirmanmasini mi beklediler istese hereyere ulasabilecek fetöcüler nasil olurda sadece trtyi basti onlara karsi halki ayaklandiracak diger kanallari dusenemi 80darbesine missilememiydi yoksa. Neredeyse 81 ilde binlerce ortaya cikan fetoculer neden sadece 2 ilde ortaya cikti o gece. Hadi herseyi gectim bu adamlari iktidar olmak icin kullanan akp degilmiydi bu yanlis siyaset sonucu ortaya cikan bu darbede neden yine olan masum vatandasa oldu simdi otur calis teker teker cevap istiyorum.
      ···
    9. 9.
      -1
      Öncelikle bu zamana kadar müsaade edildi diyorsun bunu cevaplayayım. 40 senelik yapılanma ve bu fetöyü 2013 yılına kadar biz hep dost bildik. 2013 te reis ters düştü ve her şey günyüzüne çıktı. istihbarat, ordu, polis hepsinin içine bu adamlar sızmıştı. Cumhurbaşkanının başyaveri bile fetöcü çıktı. Patlama olacağı zaman bizi uyarırlar tabi işin arkasında kendileri var. Ayrıca o gece birçok kanal basıldı. Kanal d bile. A haberi falan halk kurtardı. Hepsini. Özellikle trt ye ilk gitmeleri is3 sembolik. Devlet kanalını ele geçirdik diyebilmek. Halk ayaklandığı için onlara gizlenin talimatı verildi çünkü. Haber izleyen biri sormaz bu soruyu yani. Reis onlarla ters düştükten sonra da seçim kazandı. Şimdi sen söyle ? Reis adamlara darbe yapın, halkı ayaklandıracağım mı dedi ? Onlarda belki idam gelecek idam edilecekler, belki ömür boyu hapis yatacaklar ve binlerce insan bunu kabul mü etti yani ? Gerçekten hala bu olayları tiyatro gibi göstermeye çalışmanız beni şok ediyor. Rica ediyorum düşmanca düşünceleri bırakın. Bu hepimizin ülkesi. Üzerimize ateş açıldı tank sürüldü o gece ve her şey oyundu diyorsunuz. Tarih bu vatan haini gibi yaptığınız yorumları da yazıyor.
      ···
    10. 10.
      0
      Kardeşim bak kardeşimsin hepte öyle kalacaksın çünkü biz aynı soydanız birkere ne ise ben bu hükümetin iyi yanlarınıda savunurum ama bu fetöcülerin yüzleri 40yil öncedende belliydi ak parti bu ideolejiyi yaymak için kuruldu bunu kabul et bi kere cb nin amerika ziyaretlerini incelemeni isterim bu örgütle çıkar ilişkisinde bulundular sonrasında ise zaten biliyosun fetö basımıza çıktı heryerde gizlenenler açığa çıktı çocukları düşünceleriyle zehirlediler parayla kandırdılar başarı vadettiler kpss de tum adamlarini soktular heryere dedigim gibi bunlara heralanda izin veren akp hükümetiydi bikere bunu kabul et eger inkar edersen hukumete islevsiz demis olursun. Ne ise gel zaman git zaman bu iliski bi sekild eters dustu allah bilir ne idi ters dusmeleri hicbirimiz bilmiyoruz. O gecenin asil sebebide dedigim gibi bunlara iizn veren hukumetin yanlis siyasetin urunudur bunu diyorum bu fetonun ulkede bu kadar artmasina ulkenin heryerine sizmalarina izin veren yanlis siyasettir bunu inkar edebilecegini dusunmuyorum.
      Simdi olay gecesine geri donuyorum ben sahsen fetocu askerlerin kandirildigina ve gun yuzune cikmalari icin yapildigini dusunuyorum o yuzden her yonden amator bir darbe idi bide darbe yapan adam turksati basar kanal kanal gezmez bilgine turksata ulasmak isteyen adamda onune gelini öldürür. Sonuç olarak yanlış siyaseti bi gecede siyasi başarıya çevirdiler buna hiçbişey diyemem kazan kazan olayına döndü hem heryönden fetöye hizmet edne ve para kazanmasına yardım eden kurumlar bitirildi hemde heryere nufüs etmis olan fetöcülerdne arındırıldı akp çok büyük güç sağladı ama benim eliştirdiğim kısım bu bedelin halka ödetilmesiyle ilgili umarım anlamışsındır beni.
      ···
    11. 11.
      0
      Öncelikle işim gereği erken yatmak zorunda olduğum için cevabını şimdi yazıyorum ve küfür etmeden cevap yazdığın için teşekkür ediyorum. Fetönün 40 yıl öncede ne olduğu belliydi demişsin kardeşim. peki neden hiçbir hükümet fetöye karşı savaş başlatmadı? Evet Erdoğan ona güvenip hata yaptı. Hatasız kul olmaz. Bunu kötü niyetli yaptığına inanmıyorum ben. Fetöcü askerlerin kandırılmasını ve ortaya çıkmalarını sağlayan kim peki? Aslına bakarsan darbe amatör falan olmayacaktı ancak öğrenildiği için girişim olacağı erken yapmak zorunda kaldılar. Yoksa bütün millet ayaktayken en mal bile darbe yapmaz. Askerler zaten türksata da gittiler. Orayı da bastılar. oradaki kahraman bir kişi onlara yayını kestiğini söyleyip canını hiçe sayarak kandırdı. Kanalları gezmelerinin sebebi de hepsini ele geçirmekti. Bunlar bir şekilde temizlenecekti zaten kardeşim. Herkes bir şekilde bedel ödeyecekti. Onlar darbe yolunu seçti biz canımızı ortaya koyup mani olduk. Bununla gururlanılması gerekirken, ciğeri beş para etmez insanlar tiyatroydu, ben tanımıyorum diyorlar. Ben buna kızıyorum işte. Ve emin ol ki, Allah bu ülkeyi seviyor kardeşim. Şu an Suriye'den bir farkımız yoktu yoksa.
      ···
    12. diğerleri 9
   tümünü göster