/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3
    Beyler beni kimse bilmez sadece arada ne var ne yok bakınırım sözlükte. Her neyse konuya geçicem.
    Yorucu bi gün üzerine eve gidiyorum. 2 kız 1 erkek bizim sokağa doğru yol alıyolardı. Bi kızın sevgilisi vardı sevgilisi olmayan kız baya bakıştı benle tabi o da haklı benim sex apelime dayanılcak gibi değil. Heralde yalnız kalmak istemiodu beni joker olarak kullanmayı düşündü. Onu kırmadan hızlı adımlarla evime vardım. Bizim evin önündeki parka geçtiler ben tabi çaktım yiyişmeye geliolar. Beyler orası 3-4 senedir var ama bu sene kerane gibi bütün çiftler orda yiyişiyo.
    Her neyse ben bunu farkettim hemen evime çıktım bizim mahallemizde, bizim evimizin önünde bu tarz hareketlere kalkışmaları beni sinirlendirmiş ve aynı zamanda heyecanlandırmıştı. Bunu yapamazlarda o küçücük çocukların oynadığı, mahallemizin yaşlı teyzelerinin sohbet ettiği, mahalle geleneğimizin yaşadığı o tek kutsal bölgeyi kirletmelerine izin veremezdim.
    Eve çıkar çıkmaz zor zamanlarda namus belasına karşı sakladığım o göz nuru 2li mantar revolverımı çıkardım. Ben bunları yaparkense onlara oynaşmaya başlamıştı bile veled kızın pantalonu tozlanmış ayağına zütünü elliyor okşuyordu. Bekledim ve sadece izledim izledim izledim ve öpüşmeye başladılar yanlarındaki kızsa onlara bakıodu hunharca bakıordu sanırım cuckold fetişi var.
    En yoğun hazzın olduğu bölüme geçmişlerdi artık hareket zamanınydı ve sonunda pencereden ateş ettim. Bam! Bi anda hepsi Esad görmüş Suriyeli gibi dağıldılar. Ancak hala parkı taciz ediolardı ve bir daha sıktım. Bam! Hepsi şaşkın hepsi kurbanlık koyuna döndü ancak o kutsal mekan işgal altındaydı. ve en son BAM!! Bu son atıştan sonra artık onlar için kalmanın bi anlamı kalmadı ve geldikleri gibi gittiler.

    şimdide revolverımı koklayıp koklayıp bunu dinliyorum : https://www.youtube.com/watch?v=_1LsnkRPcRE
    ···
   tümünü göster