/i/Tespit

  1. 1.
    +274 -59
    - Halkın %60 ı fakirdir bu yüzden suç oranı almış başını yürümüstür.

    -Fakirlerin gecekondulardan ziyade getto mahalleleri vardır oraya polis sokmazlar asayiş düşüktür. FBI tamamen şişirme amerikan filmleri başlı başına abartma.

    -Fakirlikten geçilmediği için ahlak duzeyi alt üst olmuş bir topluma sahiplerdir bir baba çaresizlikten kızını pazarlar ve milyonlarca gayrimeşru çocuk bu mevzu gta san'a konu bile olmuştur.

    -Rüşvetten geçilmeyen bir emniyet kurulusuna sahiplerdir. Bir eyalette suç sayılan diğerinde değildir. Koordinasyon sıfırdır.

    -Kapitalist düzen hakimdir ekonomileri çok iyidir(aynı bizim ki gibi) ama halkı her ekonominin gelismesinde fakirleşir.

    -Başkanlık sistemi gibi anti demokratik bir sistemleri vardır. Ülkeyi şirketler yönetir.Şirketlerin temsilcisi siyasi adamlar vardir halk umurlarinda değildir.

    -Bilim konusunda %99 devşirme ve tamamen devşirme sanayi ile övünürler cünkü halkını eğitip gözlerini acmak istemezler. Universitelerinden kendilerinden fazla baska ulkeden gelen ogrenciler mevcuttur.

    -Süpergüç olayı tamamen halkı sömürüp belli bir tabakayla üst sınıf toplum imaji cizmeye calisirlar dediğim gibi her taklari devşirme bu yüzden Amerikan Milliyetcisi kisilere acınası durumdur.

    -Siyah-Beyaz ayrimiyla dünyadaki en ırkçı memlekettir her gun kavga dövüş. Siyahlara hırsiz gangsta ugursuz gozuyle bakarlar.
    ···
   tümünü göster