/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +42 -12
    EDiT. ÇAYLAK YEDiM AMK

    ÜST EDiT. MODLARDAN RiCAM BAŞLIKTAKi "SÖNÜRELiM" KELiMESiNi "SÖNDÜRELiM" ŞEKLiNDE DÜZLETiRSE ÇOK SEViNiRiM.

    Aşk acısı çeken kardeşlerim başımdan geçen bir anı mı anlatacağım sizlere.

    20.12.2015;

    Hava biraz yağmurluydu. izmirin huur havası bir güneşli, bir yağmurluydu zaten. Pazar günü olduğu için arkadaşlarımla buluşacaktım. Son günlerde yeni bir alışveriş merkezi açılmıştı şu yeni garajın hemen önünde. Point Bornova. Oraya gidecektik 4 kişi. Ben, Ahmet, sevgilisi Berfin ve bir kız daha gelecekti. Saat 13 civarında kapım çalındı. Baktım bizimkiler gelmiş. Meraba hoşgeldiniz faslından sonra yeni gelen kızla tanıştım. ismi Hilal'di. Orta boyda, dişleri sırma gibi, saçları kumraldı. Merabalaşırken elini tuttuğumda hissettiğim şeyler midemi gıdıklamaya başlamıştı bile. "Bu sefer olmaz gerizekalı mısın sen aq?" diyordum içimden. Hayır aşık olamazdım. Kız benden bir yaş büyüktü zaten. Yani öyle demişti Ahmet.

    Evden çıktıktan sonra dopruca Point Bornova'ya gittik. "Sinemadan önce bi yemek yiyelim çok acıktım ben."demişti Ahmet. Tamam dedik. Önce yemeğimizi yedik daha sonra sinema için bilet aldık. Normal salonda boşluk kalmadığı için V.i.p bilet almak zorunda kalmıştık amk. Neyse aşk filmi vardı. Ona girdik. Hilal sağımda. Ahmet solumda, Berfinde en solda oturuyordu. Ortalara doğru Hilal uyuya kaldı amk. Bide omzuma yattı. Mışıl mışıl uyudufilm boyunca. Uyandırmaya kıyamadım...

    Arkadaşlar kendimi tanıtayım. 19 yaşındayım 1.80 boyundayım sarışın orta düzeyde bir türk erkeğiyim işte. umarım devam ederiz bu hikayeye. tutturun yeterki. beraber ağlayıp beraber güleceğimiz orta uzunlukta bir hikaye olacak. Rezlerinizi alın.
    ···
   tümünü göster