/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +18 -2
    82-Musul
    83-Kerkük
    84-Selanik
    ···
    1. 1.
      0
      dalga mı geçiyosun bilmem ama dediğim şekilde resmi olarak olmasa da o illerle yakınlaşma ihtimalimiz var, çünkü Erdoğan Musulu Barzaniye bıraktı, isteseydi girebilirdi de
      ···
      1. 1.
        0
        birincisi kibris kadar yer degil amk 1900 km² alan teroristlerden temizlenmis, o da 44km x 44km yani bodrum yarimadasi kadar bir bolge.

        ikincisi uluslararasi hukuk erdogana kurtarabildigin kadar yeri kurtar senindir demiyor. sonucta boyle ibrsey ancak orada yasayan insanlarin referandumda verecegi karar ile belirlenir.

        ucuncusu orada aktif olan askeri guc ozgur suriye ordusu, tsk sadece egitim ve lojistik destek amacli orada. dikkat edersen sehitlerin hepsi canli bomba vs gibi yontemlerle kendi karargahinda hayatini kaybetti, aktif catismada degil. cephede ve sehirlerde ozgur suriye ordusu var.

        dorduncusu be amk mallari toprak alip napican, cebinden para verip yol yapican, hastan yapican, okul yapican, ogretmen gondericen, doktor gondericen, gondericen de gondericen. karsiliginda ne alacaksin amk eksen ekemezsin bicsen bicemezsin, petrol yok, gaz yok, maden yok. gotune mi sokucan topragi.
        ···
      2. 2.
        0
        orda kurulacak bir devletin ganatörlüğünü Türkiye yapıcak, Kıbrıs gibi düşün,ama Türkiyeye bağlı olacak
        ···
      3. 3.
        0
        O toprağın bizim olduğunu falan mı düşünüyorsun sen yazılımcı ya? Pkk düne kadar barzaniden silah desteği alıyordu, barzani kürt devletinin başı apo değil ben olcam dedikten sonra daha şunun şurasında 6 ay bir yıldır araları bozuk. bu demek değil pkk ile barzani düşman. tamamen koltuk kavgası. barzani gider marzani gelir ama pkk destekleri gene devam eder. o bölgede pkkdan habersiz devlet falan kuramazsın, bu çok aptalca bir düşünce. poponuzdan senaryo yazıp buna inanıyorsun tüm akpliler gibi.
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      0
      Gümülcineden selamlar
      ···
    3. 3.
      0
      Ötüken nerde bin çügü
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster