/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +3
    Sa ben 19 yaşında bi ERKEK'im.
    izmir in bi ilcesinde oturuyorum ve Sözlüğün % 75 gibi bende YALNIZIM
    Neyse Suana kadar konustugum kiz sayisi 10 u gecmemistir ciddi diyorum bunu Nerede kalsam nereye doğru yürüsem hep ezilen ben oluyorum Gecen parkta 3 kız oturuyodu Ben önlerinde geçerken Kömüre bak kömüre diyolar niye çünkü biz zenci bi siyah hep böyle yapıyorlar.
    Konudan saptik neyse...
    3 kız oturuyor iste bende yavaşca önlerinden ellerim cebimde geçiyorum içlerinden biri zavallıya bak diye fısıldadı diğerlerine bende duydum bunu tabi kafamı hiç çevirmeden yavaşca gülümsedim ve yoluma devam ettim.
    Eve vardigimda Birden karşimda belirdi kim mi ? hani bana o zavalli diyen kiz varya iste o. Ama hatunu bi görseniz Böyle 1.68 falan boy kızıl saçlı (kizila bayiliyorum) Fiziği düzgün falan iste.yol boyunca takip etmis beni dedi böyle böyle ben sana böyle dedim sen sadece güldün ve ben sana galiba aşık oldum Ben o anda şaşırdım tabi Dedim Bende Allah razi olsun dedim falan baya bi muhabbet ettik kapinin önünde sonra numarasini verdi gitti. Sonra bu kizla 3-4 ay konustuk Tam sevgili falan olcaktik iste Sonra Ben kızdan soğumaya başladım beyler Ve baya bi soğuk yaptım mesajlara tamam niye peki diye kisa mesajlarla cevap veriyodum Yada bi iliskiden korktugum icin olabilir tam bilemiyorum Peki size soruyorum
    Yalnızlık bi tercih midir yoksa Karşıdakinin Tercihi midir ?
    ···
   tümünü göster