/i/Tespit

  1. 1.
    +102 -5
    Lıstelı sekılde anlatıcam yaklasık 2 aydır tütün iciyorum.

    1-Ögrencıysenız /300 den fazla kar edersınız nasılmı ? Tütünün paketının 3 tl ye mal oldugunu dusunelım gunde bır paket ıcıyorsanız 90 tl yapar.(hatta daha az) Ortalama bır sıgara olan camel ıcıyorsanız aylık 300 tl yapar. Ogrencı ıcın 200 tl cok buyuk kayıptır. Tutun ıcınce daha zengın gezecegınızın temınını verırım.

    2-Kımse sızden sıgara otlanmaz otlansa bıle sıze koymaz.

    3-Kendınızı daha az zehırlersınız. normal sıgarada 1000 cesıt zehır varken tutunde katran ve karbondıoksıtten baska bı tak yoktur. 1920 lı yıllarda ınsanların akcıger kanserı olmama nedenı budur.En basıtı guneydoguda batıya gore akcıger kanser oranı daha azdır.

    4-Tutun kacak sıgara degıldır! Parası pkkya gıtmez. Tutun karadenızdede yetısır. Tutunun parası cıfcıye gıder. Camel yada malboranın amerıkaya

    5-(Zürt tesellısı) cakma zıppo ve tabaka kullanırsınız cool bır durusunuz olabılır gıdıp posete koymayın amk.

    6-Daha az sıgara ıceceksınız. paket sıgaralar doyumsuzluk yaratır.

    Pekı nasıl tutune baslıyabılırım ?

    -Önce gıdıp bır tutuncu bulun dıyınkı ben tutune gecıcem ne onerırısın bıraz ahbab takılın. En ıyı tutununu sıze vermesını soyleyın.

    -Ilk basta (2) paket veya daha fazla alın. sakın kılo hesabı almayın. ılk posetten baslayın sonra ıstege gore kendınız sarabılırsınız.

    -Ilk bır hafta kendınızı zorlayın paket sıgara ıstıcek canınız ama kasın kendınızı alısıcaksınız bır sure sonra paket sıgaranın mallık oldugunu anlıyacaksınız.hep tutun alcaksınız tutun almadıgınız zaman kazıklanmıs gıbı hıssedeceksınız.

    -Sıgara olmus 10 tl kım vercek o kadar amk.

    -Sıgara ıcen Arkadaslarınızıda alıstırın. hatta takınca yapın.

    -Yeterınce alısınca kıloyla adıyaman yada celıkhan tutunu gıbı seyler alın evde sarın ılk zamanlar yarım saatınızı alırken. bır sure sonra 1 paket sıgarayı yapmanız 10 dknızı alıcak.

    Not:Fazlasıyla parası olan paket sıgara ıcebılır.bu onerıler orta sınıf ve fakır sınıfı ıcındır. herkeze bol sans.
    ···
   tümünü göster