/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +58 -8
    Merhaba beyler size lisede başımdan geçen bir olayı anlatacağım.

    Lise 3e geçmiştik. Okulda da tanınmışlıgımız vardı. Okulun ilk günü 9.sınıfları gezip sınıf listesinden kızların isimlerini soruyorduk sınıftaysa güzel mi değil mi ona yürüyelim mi falan diye bakıyorduk lisede yapılan muallaklikler işte beyler hepimiz yapmışızdır. O sene bizim 9.sınıflara öyle kızlar geldiki Victoria Secret tak yemiş nerdeyse. 3.sınıflar 3.katta olurdu ama biz her tenefüs 1.kata 9.sınıfların yanına inip kızlarla muhabbet eder kendimizi belli etmeye çalışırdık.

    Biraz zaman geçti o güzel kızlar okulda tanınmaya başladı. Etekleri kısaltmaya başladılar, onların da gözü erkeklerdeydi. Bizdeydi demiyorum erkeklerdeydi diyorum ellerinde olsa okul müdürüne sakso çekerlerdi aq. Benim yakın bir arkadaşım var ismi Serkan. Hakkını verelim beyler harbi yakışıklı bir binti aile durumları da gayet iyiydi ve çocuk hem tipiyle hem giyim kuşamıyla dikkat çekiyordu.

    Edit: Trenddeyiz panpalar, elleriniz dert görmesin. Hikayeleri olabildiğince sizi bekletmeden yazmaya çalışıyorum tekrar teşekkür ederim

    Edit2: başlığı neden Ferre'ye taşıdınız güzel kardeşim? ferrecu muyum ben?

    Edit3: ferreden hikayeye taşıdılar sözlükle gezmediğimiz yer kalmadı :d

    Edit4: oglum hikayemi rahat bırakın benim başlığa eklediğim fotoğraf nerde?
    ···
   tümünü göster