/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 76.
    +34 -2
    2 gün konuşmadıktan sonra 3.gün gelmişti. Kahvaltı yapıp sınıftakilerle buluştuk. Herkes gırgır şamata karı-kız muhabbeti yaparken Serkan ve benim aklım hala Begüm'deydi. Yüzümüz bu olaylar başladığından beri doğru dürüst gülmemişti. Biz çok eğlenceli ve çevresine neşe saçan insanlardık ama son günlerde ölü gibiydik. Herkes bu durumun farkındaydı. Sınıftakiler de bu durumun farkındaydı ve bize devamlı neyiniz var noldu oğlum söylesenize gibi şeyler söylüyorlardı. Karıyı hamile bıraktık mı dicez? Bir şey yok diyip geçiştiriyorduk. 1000TL kürtaj için belki bulunabilirdi, babanın cüzdanından araklarsın arkadaşlarından toplarsın 1-2 akrabadan falan toplasan 200-300 bulurdum. Serkan da öyle. Ama kürtajı kafamızdan tamamen silmiştik.

    O günün akşam üstü Begüm 1 kız arkadaşıyla beraber bizim oturduğumuz kafeye geldi. Yüzü gülüyordu. Arkadaşı da bizim okuldaki başka bir motordu. Serkan'la kızı gördüğümüz zaman tedirgin olduk ama kızın neşesi bizim içimizi rahatlatır gibi olmuştu.
    S: aq kız hamile kalacak diye biz tırsıyoruz karı kahkaha atıyo
    B: anlamadım kanka dur birazdan anlarız

    Begüm ve arkadaşı bizi görmemişti. Onların oturduğu masa biraz ileride kalıyordu ve arada insanlar vardı. Serkan'la beraber gözümüz devamlı Begüm'lerin oturduğu masaya bakıyordu. Bir ara Begüm'ün arkadaşı masadan ayrıldı, sanıyorum tuvalete gitti. Fırsat bu fırsat diyip bizim çocuklarla oturduğumuz masadan kalkıp Begüm'ün yanına gittim. Benden sonra Serkan'da geldi oturdu.

    Begüm: aa siz burada mıydınız?
    Ben: aynen görmediniz bizi şurada oturuyoruz
    Serkan: naber nasıl gidiyor?
    Begüm: iyi işte tatil tadını çıkarmaya çalışıyoruz..

    3 gün bizi donumuza sıçırtan kız şimdi hiçbir şey olmamış gibi muhabbet ediyordu. Kalk eve gidelim desek gelecekti belki ama bizim düşüncemiz regl olup olmadığıydı.
    Biraz oturduk sonra arkadaşı da geldi. 4ümüz masada oturuyorduk. Serkan Begüm'ün arkadaşıyla muhabbet ediyordu ben de Begüm'le. Artık konuya girmem gerekiyordu çünkü gerçekten ne güç kalmıştı ne de mantıklı düşünebilir olmuştum. Begüm'ün kulağına yaklaştım.

    Ben: o iş noldu Begüm?
    Begüm: Ne işi?
    Ben: ya dedin ya işte geçenlerde

    Salak aq karısı anlamadı yüzüme baktı

    Ben: regl oldun mu?

    Bu soruyu sordugum andan cevap alana kadar 10 saniye geçmedi belki ama o 10 saniye benim hayatımdan 15 sene zütürmüştü. Vereceği cevabı çok merak ediyordum ama bir o kadar da öğrenmek istemiyordum.

    Begüm: hııı. dün gece oldum regl. sms'im bittiği için yazamadım hiç sana ama sende hiç mesaj atmadın kaç gündür

    Benim derdim karının hamile olup olmadığıydı karının derdi ona mesaj atıp atmamam. Öyle rahatlamıştım ki masaya çıkıp dans edecek kadar enerji doldu içime. içim içime sığmadı. Oh be diyordum kendi kendime. Serkan bini hala kızla konuşuyordu bizim konuştugumuzu görmüştü ama duymuyordu. Hatta Begüm'ün arkadaşı özelse biz gidelim ayıp oluyor dedi ben ise havadan sudan gitmene gerek yok kal dedim.
    Serkan'a hadi bizim çocuklara ayıp oluyo yanlarına gidelim dedim. Kızların masasından kalkıp bizim çocuklarla oturduğumuz masaya geçtik.

    Serkan: ne konuştunuz?
    Ben: Eczaneden bi ablasına hamilelik testi aldırmış akşam haber verecek
    Serkan: oglum ne diyorsun sen ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu?

    Begüm hamile değildi ama Serkan'ı biraz korkutmak istedim. Zaten ben eczane dedikten sonra ortamda bir tak kokusu olmuştu muhtemelen Serkan donuna sıçmıştı korkudan.

    Ben: yok be oglum ne eczanesi ne testi. Karı dün gece regl olmuş
    Serkan: yemin et lan doğru mu diyorsun yemin et
    Ben: Valla billa kanka öyle dedi

    içimizdeki tüm sıkıntılar o cafede o an bir anda yok olmuştu. O gün o cafeye oturmasaydık belki o tedirginlikle yaşamaya devam edecektik. Kız regl olmadığını unutmuştu. Biz sormasaydık yine öğrenemeyecektik. Belki 9 ay sonra bu ikinizden birinin çocuğu diye karşımıza da çıkabilirdi. O an ihtimalleri düşününce çok çok ucuz atlattığımızı farkettim.

    Sonra 1.5 sene o cafeye gelen kıza ve Begüm'e çaktık. Hatta aramızda dalga konusu bile olmuştu baba olmayız değil mi diye? Bu sefer tedbirliydik. Prezervatif kullandık. Böyle bir baş ağrısı bir daha çekilmezdi. Şimdi Begüm'den haber alıyorum ara sıra da eski motorluğu gitmiş gibi. Diğer kıza noldu bilmiyorum. Begüm ile konuşmuyoruz sadece sosyal medyada denk gelirse bakıyorum.

    Gerçek yaşanmışlıktır beyler. ilginize teşekkür ederim
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Bir liseli daha uyandı.
      ···
    2. 2.
      0
      Olum baştan kullanacaksın prezervatif riske hiç gerek yok
      ···
   tümünü göster