/i/Sinema

Sinema hayatı eşsiz kılar.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2 -2
    Evet beyler hepimizin büyük bir zevkle, keyifle izlediği, milli duygularımızı kabartan Dağ II filminin sahneleri amerikan filminden alıntıymış. Üstelik bire bir almışlar.

    Alıntı yaptıkları filmin ismi Özel Kuvvetler isminde bir yabancı film. Filmde aynı şekilde güzel bir muhabir esir düşüyor ve kurtarmak için askerler gidiyor.

    http://www.imgim.com/ozel-kuvvetler-film-afisi.jpg

    Giriş bölümündeki muhabiri kurtarma sahnesinin benzeri yapılıyor ve kaçış başlıyor. Fakat arap görünümlü askerler onları takip ediyor yolda çatışmalar yaşanıyor. Burada Özel Kuvvetler isimli filmdeki amerikan askerleri yol üzeri bir köye misafir gidiyor! Güzelce ağırlanıyorlar ve tam o sırada düşmanlar köyü basmaya geliyor.

    http://www.imgim.com/99493maxresdefault.jpg

    Amerikan askerleri ise dönüp köylüleri kurtarıyorlar hatta bi kararsızlık bile yaşıyorlar aynı Dağ II'deki gibi. Ne kadarda benzer değilmi. Hasgibtir lan ordan ne benzeri bire bir aynı!

    https://i.ytimg.com/vi/8zNl3gB-OBo/maxresdefault.jpg

    Keskin nişancımız bile benzetilme arkadaşlar. Filmler arasındaki tek fark onların muhabirinin daha güzel olması. Cidden şaka gibi bi durum. O kadar yeri göğü inlettikleri Dağ filminin sahneleri alıntı yahu.

    Bu olayı yeni farkettim ve kendi kendime bile olsa mahçup oldum lan. Ulan dizimizden filmimize kadar yabancı. Bi senaristimiz bile yokmu lan bizim. Çok acı bi durum cidden beyler.

    Bu arada kendimizi veya filmi kötülemek amacında değilim film oyuncuları çok başarılı bi şekilde oynamış ellerine sağlık fakat ben 2011 yapımı bi amerikan filmi izlerken aynı sahneleri gördüm. Bu insana koyuyor arkadaşlar. Sizinle paylaşmak istedim bu durumu.
    ···
   tümünü göster