/i/Haberler

İnciden al haberi
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4 -7
    amk ondan bundan kesmezse ülkemiz insanının vergi ödeyeceği mi var amk
    ···
    1. 1.
      -1
      verginin ne olduğunu araştır nerelerden alınır nasıl kesilir öğren ondan sonra gel bu başlığa entry gir.
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      gelir idaresi başkanısın sanki bin. resmi emperyalizme vergi denir. ama bu doğa, devlet kanunu olan hali. sen gibi at beyinliler vergi vermez neden çünkü dextera gittiğini düşünecek kadar aptal. git lügatına asıl sen bak vergi nedir. .
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        ulan aptal oğlu aptal çeşmeden akan suya elli tane vergi koyuluyor bu ülkede. soyunu sopunu yedi süleleni döve döve giberim senin dıbına koydumun evladı. cebindeki parayı neye harcarsan harca herşeyde vergi var. vergi vermiyorum diyen senin gibi huur çocugu ile aynı beyine aynı akıl seviyesine sahiptir , bazı şeyleri göremiyor hesaba katamıyordur. dıbını yolunu yorddıbını gibtiğimin salağı. yanıtla butonunu kullanırken kendi entrini de yanıtlama anasını çorap örerken gibtiğim. gibtir git gözüm görmesin bin kurusu seni.
        ···
      2. 2.
        +1 -1
        panpa bu kadar sinirleneceğini bilsem kremle girerdim anana sakin ol kusura bakma. Ne bileyim amk. sanki sülalende 50 şehit var, sen de gazisin amk vatan için ne yaptın huur çocuğu gündemi zütünü yayarak koltuğunda ekrana sinirlenerek eleştiriyorken hergün çevrendeki insanlar hs yemiyorken git bari vergi ver, çok ver çok verdiğinle gurur duy eyvallah iyi gibiyorlar ama o vergiyi Türk vatandaşı olduğun için aldıklarına dua et. başka ülkenin yabancı olduğun için almadığına dua et. eleştirilecek isyan edilecek milyon tane açığı varken hükümetin. babandan aldığın 50lirayı sigara alırken vergi verir gibi görme it.
        ···
      3. 3.
        +1
        cevap verirsen klavyeni zütüne sokarım gibtir git burdan uyuz oldum sana
        ···
      4. 4.
        0
        Adam.ne diyoo sen ne anlatiyon amk les yiyeni seni
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster