/i/Tespit

  1. 1.
    +1 -3
    ya yeter aq valla yeter ya tarih bilgisi sıfır beyni olmayan her gördüğüne inanan insanlardan bıktım çomarlardan bıktım bu zihniyetten bıktım.. bakın oruspu çocukları!! bu ülkeyi Atatürk kurtardı. bu ülkeyi tak çukurundan başkenti savunamayacak durumundayken Atatürk kurtardı. sizin o fındık beyniniz bunu artık algılasın aq Comarsınız sqlaksınız anladık aq ama saygı duyun saygı . neymiş osmanlı devam etseymis Atatürk'e gerek kalmazmis .Ya tamam abi Osmanli atalarimiz ecdadlarimiz gecmisimiz tarihimiz ama sunu kafaniza sokun osmanlı son zamanlarında başkentini savunamiyor durumdqydi siyasi ekonomik askeri acidan çökmüştü ve bu durumdayken halkı örgütleyen direnişe cagiran Atatürk oldu.
    Ülkemizi kalkindiran Atatürk oldu .yerli sanayiler açan Atatürk oldu. Neymiş hocalar asılmış. Simdi Fetö denen oruspu çocuğu ile o zaman ki hocalar ayni amactaydı. devlet karsisinda kimse duramaz.

    Ve son kez demek istediğim eğer Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında yasiyosanız Atatürke saygı duyacaksınız eğer bu sözlük de bir Türk sozluguyse Atatürke söven oruspu cocuklari bu sözlükte barınmamalı. zaten Atatürke sovenler Türk degildir ermeni yunan tohumu piclerdir. Artik lütfen buna bi çare bulun hergun bu andavallarla uğraşmaktan biktim valla

    Not; telden yazdim imlalar ve hatalar için kusura bakmayin
    ···
   tümünü göster