/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +15 -3
    Evet AyNştAyNlar liseli olabilmek için sahip olmanız gereken 10 maddeyi sıralıyorum bunlar sizde yoksa maalesefki liseli olamazsınız boşuna üzülmeyin çok çalışıp bu gereksinimleri sağlarsanız siz de bir gün liseli olma şerefine kavuşabilirsiniz.

    1)Liseye gitmek.
    Eğer hala liseye gitmiyorsanız derhal koşarak önünüze çıkan ilk liseye dalın ve ben liseli olucam diye bağırın, özel liseyse güzenlik görevlisi zütünüzden vurur devlet liseleri en sağlıklısı en fazla hocalar taşlarlar ama en azından liseye gidip bi görmüş olursunuz.

    2)1.90 boyunda ve aşırı kaslı olmak.
    Bu iki şartı sağlayamazsanız liseli olamazsınız gidin vücut çalışın.

    3)Gözlerinizden ateş çıkması ve kanatlar.
    Her liselinin gözlerinden ateş çıkarabilme ve winks kanatlarıyla uçabilme yetenekleri vardır. Gözden çıkan ateş mangal yapablime ve düşmanları köz etmeye yarar. Kanatlarsa ulaşım içindir dolmuşa para verilmez.

    4)En az 8 bağyandan oluşan hareminiz olması.
    Hareminiz yoksa hiç liseli olmayın aq ha birde içeri harun abileri doldurup haremim var diye liseli olmak isteyenleri görürseniz 9mm ile topuklarına sıkıp tekmeleyin ve kaçın amk gaylarından çünkü ayağa kalkarsa sizi gibebilir.

    5)Cs de saniyede 3 düşman öldürebilmek.
    Her liselinin en belirgin özelliğidir. Cs de 5 dk geçip asist bile alamayanlarınız var biz sizi direk rus sınıfına sokuyoruz. (Bu arada ruslar votka şişesi sqer karı değil.)

    6)Bilgisayar haçklayıp ele geçirme.
    Haçk bilmeyen hiçkimse liseli olamaz liseliler dakikada 3 kere Cs go hesaplı steam hesabı haçklar ve itemlerini çeker. Haçk bilmeyen veletler anca kendi bilgisayarlarını açıp kontrol ederken başkasını haçkladım sanar kendi bilgilerini siler pc de aq.

    7)Dakikada 4 patatesi ezebilme özelliğine sahiptirler.
    Patates dediysek liselilere anancı deyip kendisi milletin anasına sövenlerden bahsediyorum.

    8)Hayal gücüyle bankamatik soyabilmek.
    Her liseli paraya ihtiyacı olduğunda hayal gücünü kullanarak yolda gördüğü bir bankamatiğin sistemine girerek para pekilen yerin ağzını parayla doldururlar.

    9)Kültürlü olmak.
    Her liseli doğduğu andan8 yüzyıl öncesinden başlayarak kendinden sonraki 2 yüzyıl arasındaki tüm gelişmeleri en ince ayrıntısına kadar inceler, tasdik eder ve hafızasına kazır.

    10)incici olmak.
    Her liseli incicidir, her incici de liseli. inkar etmek imkansız ve faydasızdır hepiniz anancısınız hepiniz trollsünüz. Bizim görevimiz ise sizin içinizde yatan bu yaratığı uandırmak. Yeni nesil geliyor. Gümbür gümbür.
    ···
   tümünü göster