/i/Tespit

  1. 1.
    +1
    Öncelikle SA beyler bu başlıkta size counter Strike deki player tiplerini tanıtmaya çalışcam...

    1- oyuna yeni başlayan : bu oyuncu türünün nesli tükenmektedir piyasada 10-20 tane zor kalmıştır.

    2- Oyuna sürekli ara veren tip : Bunlar izlediği filmlerden etkilenip lan cs gireyim de 2 adam vurayım diyen tipler ölünce hemen çıkarlar. xd

    3- oyunun amacını bilmeden oynayan tipler : bu mal huur cocukları bomba sırtında sürekli B den A ya at gibi ses vererek koşarlar genelde sona kalırlar bombayıda kurmaz huur evlatları.

    4- hep pusan player : hele bunlar her el pusarlar özellikle A longdan sol taraftaki kutunun arkasından cıkar huur evlatları oraya dikkat edin.

    5- pro Player : bunlar sadece pro public oynar genelde adminler tarafından hile denildiği için barınamayıp ban yerler.

    6- def player : bu player tipi cfg, aim, wall hack, sarı aim bot vb. Şeyler kullanmadan oynarlar genelde yaş aralığı 20-35 civarında olur.

    7- jailci veled : bu veledler okul harçlığını biriktirerek mic(mikrofon) alıp komuta gecerler ve altın kural kafese gec derler hahaha xd bol bol isyan yerler genellikle yaş aralığı 9-15 olmaktadır.

    8- isteksiz player : aslında cok guzel de olmasa oynayışları idare ederdir. Telefona gelen mesajlar yada aramalar yüzünden sürekli ölürler bir türlü oyuna kendilerini veremezler zevk almazlar.

    9- hileci player : wall hack- aim - sarı - aklınıza ne tür hile gelirse bu huur evlatları acarlar ama iyi yönü fazla barınmazlar ban yer dıbına kodumun evlatları.

    10- Mac player daha cok M1 : veeeee son olarak pro oyunun sunduğu Mac olayının bir parçasıdır bunlar en kral oyuncudur asla pro, jail vb. Modlar girmezler bunlar sadece Mac atmak için yaratılmıştır.

    NOT : SON ZAMANLARDA ARTAN HiLELER YÜZÜNDEN OYUNUN takU ÇIKTI AQ SXE BiLE HiLE GECiRiYOR YAZIK BEYLER YAZIK BÖYLE DEĞERLERE SAHiP ÇIKMAK LAZIM...
    ···
   tümünü göster